ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εξοργισμένος ο σύζυγος της Halyna Hutchins με τον ηθοποιό Alec Baldwin

«Η ιδέα ότι το άτομο που κρατούσε το όπλο και προκάλεσε την εκπυρσοκρότηση δεν είναι υπεύθυνος, είναι παράλογη για μένα»

must.com.cy

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins, που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από εκπυρσοκρότηση όπλου κατά την διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Rust», σπάει την σιωπή του, εκφράζοντας την οργή του απέναντι στον ηθοποιό Alec Baldwin.

Ουσιαστικά χαρακτήρισε «παράλογες» τις ενέργειες του ηθοποιού και παραδέχεται ότι ένιωσε «τόσο θυμωμένος» βλέποντάς τον να μιλάει δημόσια για τον θάνατο της συζύγου του, αφού εκείνος κρατούσε το όπλο που την τραυμάτισε θανάσιμα, αναφερόμενος φυσικά στην συνέντευξη που έδωσε ο Baldwin στην εκπομπή Today του NBC.

«Βλέποντάς τον ένιωσα τόσο θυμωμένος... Ήμουν θυμωμένος που τον είδα να μιλάει για τον θάνατό της δημόσια με τόσο λεπτομερή τρόπο και στη συνέχεια να μην αναλαμβάνει την ευθύνη αφού μόλις είχε περιγράψει τη δολοφονία της. Η ιδέα ότι το άτομο που κρατούσε το όπλο και προκάλεσε την εκπυρσοκρότηση δεν είναι υπεύθυνος, είναι παράλογη για μένα», δήλωσε συγκεκριμένα ο σύζυγος της Halyna Hutchins.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση