ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιατί ο Justin Bieber ακυρώνει την υπόλοιπη παγκόσμια περιοδεία του

Μάθετε γιατί ο τραγουδιστής ακύρωσε τις υπόλοιπες εμφανίσεις του

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Σχεδόν τρεις μήνες αφότου ο τραγουδιστής, Justin Bieber, μοιράστηκε ότι διαγνώστηκε με το σύνδρομο Ramsay Hunt, ανακοίνωσε ότι θα ακυρώσει τις υπόλοιπες συναυλίες της Justice World Tour του για να επικεντρωθεί στην ευημερία του.

«Νωρίτερα φέτος, δημοσιοποίησα τη μάχη μου με το σύνδρομο Ramsay Hunt, όπου το πρόσωπό μου ήταν μερικώς παράλυτο», μοιράστηκε ο Justin σε μια δήλωση στο Instagram του στις 6 Σεπτεμβρίου. «Ως αποτέλεσμα αυτής της ασθένειας, δεν μπόρεσα να ολοκληρώστε το σκέλος της περιοδείας μου στη Βόρεια Αμερική».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι συμβουλεύτηκε τους γιατρούς, την ομάδα και την οικογένειά του για την απόφασή του να συνεχίσει το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας του τον Ιούλιο. Ωστόσο, μετά από έξι συναυλίες, είπε ότι η ερμηνεία «με έκανε πραγματικά αντίτιμο».

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο εμφανίστηκα στο Rock στο Ρίο και έδωσα ό,τι είχα στον κόσμο στη Βραζιλία», συνέχισε. «Μετά την αποβίβαση από τη σκηνή, με κυρίευσε η εξάντληση και συνειδητοποίησα ότι πρέπει να βάλω την υγεία μου ως προτεραιότητα τώρα. Οπότε θα κάνω ένα διάλειμμα από τις περιοδείες προς το παρόν. Θα είμαι εντάξει, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να ξεκουραστώ και να γίνω καλύτερα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση