ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Gwyneth Paltrow: Βρήκαμε το σημειωματάριο των 250 δολαρίων που πήρε μαζί της στην δίκη

Όλες οι λεπτομέρειες

must.com.cy

Η ηθοποιός Gwyneth Paltrow εμφανιζόταν με διάφορα alternative looks αυτή την εβδομάδα στη δικαστική αίθουσα της Γιούτα, όπου μαζί με έναν συνταξιούχο γιατρό διεξάγουν δικαστικό αγώνα για αμέλεια που προήλθε από σύγκρουση σκι το 2016.

Ο 76χρονος Terry Sanderson μήνυσε την Paltrow το 2019 για το ατύχημα στο Deer Valley Resort στη Γιούτα, ισχυριζόμενος ότι η ηθοποιός έπεσε πάνω του, δημιουργώντας ένα ατύχημα που τον άφησε με τέσσερα σπασμένα πλευρά και έναν εγκεφαλικό τραυματισμό. Η Paltrow αργότερα αντέταξε τον Sanderson για αμέλεια, υποστηρίζοντας ότι ήταν αυτός που ήταν υπεύθυνος για τη σύγκρουση.

Πέρα από τις εμφανίσεις της που έκαναν θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να σχολιάζουν πόσο σικάτη εμφανιζόταν στην δίκη της, ήταν και το σημειωματάριο που κρατούσε το οποίο είχε πάνω γραμμένο και το όνομά της, με αυτό να κοστίζει 250 δολάρια.

 

Το συγκεκριμένο σημειωματάριο είναι από το γνωστό brand Smythson και ονομάζεται «Soho Notebook in Panama». Στην ιστοσελίδα αναφέρετε ότι το σημειωματάριο Soho είναι χειροποίητο στην Αγγλία από το καλύτερο δέρμα και περιέχει 192 φύλλα από το χαρακτηριστικό χαρτί της Smythson με επίχρυσο, απαλό μπλε χρώμα. «Πρακτικό και πολυτελές, αυτό το σημειωματάριο μεσαίου μεγέθους μεταβαίνει αβίαστα από το γραφείο σας στην τσάντα σας», τονίζεται στην περιγραφή του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση