ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία του Matthew McConaughey

Οι αναφορές του ηθοποιού στα θύμα της τραγωδίας στο Ουβάλντε του Τέξας

must.com.cy

Ο ηθοποιός Matthew McConaughey βρέθηκε στον Λευκό Οίκο και αναφέρθηκε στο μακελειό στο Ουβάλντε του Τέξας, ζητώντας μεταξύ άλλων, περισσότερα μέτρα για τον έλεγχο και τον περιορισμό της οπλοκατοχής.

Αναλυτικότερα, ο ηθοποιός Matthew McConaughey που κατάγεται από το Ουβάλντε πήγε μαζί με την σύζυγό του στην περιοχή που έγινε το φονικό και μίλησαν μαζί με τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας.

Να θυμίσουμε ότι 18χρονος εισέβαλε με ημιαυτόματο τουφέκι σε δημοτικό σχολείο και άνοιξε πυρ αδιακρίτως, σκοτώνοντας 19 παιδιά και δύο δασκάλες.

Λίγο μετά από την εμφάνισή του στην περιοχή, ο ηθοποιός θέλοντας να δείξει ότι χρειάζεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα να γίνουν δράσεις προκειμένου να σταματήσουν αντίστοιχες ενέργειες, εμφανίστηκε στην ενημέρωση των δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο και κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες καθώς πήγε με τα αντικείμενα που άνηκαν στα αδικοχαμένα παιδιά της Ουβάλντε.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο ηθοποιός μίλησε για τα όνειρα που είχαν τα παιδιά για το μέλλον τους, για την οικογενειακή τους ζωή και τον τεράστιο πόνο που προκάλεσε στους δικούς τους ο θάνατός τους. Ο ίδιος, μάλιστα, καθώς διάβαζε τα βιογραφικά στοιχεία των αδικοχαμένων παιδιών, ήταν έτοιμος να ξεσπάσει σε δάκρυα. Ο θυμός όμως και η οργή του, σε αρκετά σημεία, δεν μπορούσαν να κρυφτούν.

«Αυτά τα ίδια πράσινα Converse, στα πόδια της, ήταν η μόνη ξεκάθαρη απόδειξη για την αναγνώρισή της μετά το μακελειό» είπε ο ηθοποιός κρατώντας τα παπούτσια της μικρής Maite Rodriguez, τα οποία είχαν ζωγραφισμένη μια καρδιά, που συμβόλιζε την αγάπη του κοριτσιού για το περιβάλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση