ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«H Ivanka θέλει να πάει στην ορκωμοσία του Biden και ο πατέρας της είναι έξαλλος»

Ο λόγος που η κόρη του Donald Trump επιθυμεί να δώσει «το παρών» της στην ορκωμοσία του αντιπάλου του πατέρα της

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Όσο περίεργο και αν μάς ακούγεται, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η κόρη του Donald Trump και θερμή υποστηρίχτριά του Ivanka, σχεδιάζει να δώσει "το παρών" της στην ορκωμοσία του Joe Biden που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου. Ο λόγος; Σύμφωνα με πηγή από το κοντινό της περιβάλλον, η επιθυμία της αυτή πηγάζει από την προσπάθειά της να σώσει την επίδοξη πολιτική της καριέρα.

«Η Ivanka ανησυχεί ότι η πολλά υποσχόμενη πολιτική της σταδιοδρομία κινδυνεύει και κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την φήμη της» λέει η πηγή στην Daily Mail. Όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο, στο άκουσμα των πλάνων αυτών, ο Donald Trump έγινε έξαλλος και πηγή στην ίδια εφημερίδα αναφέρει πως ο Trump υποστηρίζει πως "η ενασχόληση της κόρης του με τους απατεώνες που θέλουν να του πάρουν την εξουσία ισοδυναμεί με προσβολή".

Aπό πλευράς της πάντως η Ivanka φέρεται πως αδιαφορεί για τα λεγόμενα του Trump και σύμφωνα με πηγή λέει ότι «πρέπει να προστατεύσει τις δικές της πολιτικές φιλοδοξίες και δεν πρόκειται να τα πετάξει όλα, παρακολουθώντας την εκστρατεία του πατέρα της για το 2024 που έχει προγραμματιστεί για την ίδια μέρα. Το αφήνει αυτό για τον μπαμπά της και τον αδερφό της, Donald Jr».

Nα σημειώσουμε ωστόσο πως μια άλλη πηγή από τον Λευκό Οίκο, αποκαλύπτει πως η Ivanka αρνήθηκε ότι σκοπεύει να παραστεί στην ορκωμοσία. Το τι τελικά θα πράξει, θα το δείξει μόνο ο χρόνος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση