ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H κίνηση της κόρης του Brad Pitt γεννά ερωτήματα

H Shiloh φαίνεται να γυρίζει την πλάτη στον πατέρα της

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι δύο Χολιγουντιανοί stars αποφάσισαν να χωρίσουν το 2016, έπειτα από 11 χρόνια μαζί και 6 παιδιά. Το διαζύγιο της Jolie και του Brad δεν έχει ακόμα βγει αλλά βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Τα παιδία όλο αυτό το διάστημα μένουν με τη μητέρα τους Angelina, αλλά με βάση τα μέσα, την καλύτερη σχέση με τον Brad Pitt διατηρεί η πρώτη τους βιολογική κόρη, Shiloh. Όπως είναι γνωστό, η 14χρονη μένει αρκετά βράδια στο σπίτι του πατέρα της και είναι αρκετά εξοικειωμένη με το περιβάλλον αλλά και τους φίλους του.

Ωστόσο, μια κίνηση που έκανε η έφηβη στα social media γεννά ερωτήματα και μας κάνει να αμφιβάλουμε αν τελικά οι σχέσεις ανάμεσα κόρη - πατέρα ήταν τόσο καλές τελικά. Όπως φαίνεται, η Shiloh έχει ένα κρυφό λογαριασμό που λίγοι είναι αυτοί που τον γνωρίζουν, ωστόσο φαίνεται να αφαίρεσε το επίθετο του πατέρα της, γεγονός που αν πέσει στην αντίληψη του ηθοποιού ίσως και να τον στεναχωρήσει.

«Αυτή η κίνηση είναι μεγάλο πλήγμα για εκείνον και μια τεράστια γροθιά. Ο Brad Pitt ζει και αναπνέει για τα παιδιά του και η οικογένεια είναι σημαντική γι’ αυτόν, οπότε σίγουρα θα τον πονέσει», ανέφερε μια πηγή στα ξένα μέσα.

Τον λόγο για τον οποίο η 14χρονη κόρη τους αφαίρεσε το επίθετο του πατέρα της από τα social media, δεν μπορούμε να τον διευκρινίσουμε με σιγουριά, εφόσον μπορεί να υπάρχει και κάποιος άλλος λόγος πίσω από αυτή την κίνηση. Ίσως η Shiloh να θέλει να διατηρήσει το προφίλ της ακόμα πιο μυστικό και δύσκολο να εντοπιστεί.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση