ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:46
 

H Melania Trump και το σχόλιο που την έβγαλε εκτός εαυτού

Mια συνταγματολόγος αποφάσισε να κάνει ένα αστείο εις βάρος του 13χρονου γιου της Barron

Newsroom K

Μπορεί η Melania Trump τις περισσότερες φορές να μας απασχολεί με τις στυλιστικές επιλογές της, ωστόσο αυτή την φορά έγινε έξαλλη και δεν μπορούμε να μην το σχολιάσουμε.

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής έγινε έξω φρενών όταν μια συνταγματολόγος αποφάσισε να κάνει ένα αστείο εις βάρος του 13χρονου γιου της Barron, κατά την διάρκεια κατάθεσής της στο Κογκρέσο στο πλαίσιο της έρευνας για την παραπομπή του Donald Trump.

Αναλυτικότερα, η φημισμένη καθηγήτρια της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Stanford στην ακρόαση της επιτροπής δικαιοσύνης δήλωσε: «Οι βασιλιάδες δεν θα μπορούσαν να κάνουν λάθος επειδή ο λόγος τους ήταν νόμος. Αντίθετα όμως με αυτά που λέει ο πρόεδρος Trump, όπως όμως προβλέπεται στο άρθρο 2, δεν του δίνεται η δυνατότητα να κάνει ότι θέλει» είπε η Karlan ενώ στην συνέχεια τόνισε πως: «Το σύνταγμα λέει πως δεν μπορούν να υπάρξουν αριστοκρατικοί τίτλοι. Όποτε ακόμα κι αν ο πρόεδρος έχει ονομάσει τον γιο του Barron, δεν μπορεί να το κάνει Βαρόνο».

Η πιο πάνω δήλωση έκανε έξαλλη την Melania, η οποία δεν δίστασε να απαντήσει με ένα tweed. Λέγοντας στη Karlan πως είναι ντροπιαστικό εκ μέρους της να εκμεταλλεύεται ένα ανήλικο παιδί, την έβαλε στην θέση της.

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X