ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Obama αποκαλύπτει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην ηλικία της

Μιλώντας στην Oprah Winfrey κατέρριψε κάθε ηλικιακό ταμπού

Newsroom K

Η αλήθεια είναι πως η Michelle Obama είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες του πλανήτη και αυτό όχι άδικα. Ξέρει πώς να μιλάει έξω από τα δόντια και να προσπαθεί για το καλύτερο. Πρόσφατα μάλιστα, μιλώντας στην Oprah Winfrey και στο Oprah's 2020 Vision Tour, η σύζυγος του Barack κατέρριψε κάθε ηλικιακό ταμπού και μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια γυναίκα στην ηλικία της.

Είμαι 56 χρονών με σώμα 56χρονης και πραγματικά το αγαπώ. Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί εμείς, οι γυναίκες συχνά, δεν μπορούμε να το αποδεχτούμε όπως είναι. Δεν θέλουμε να μιλάμε για την ηλικία μας και πολλές φορές, προσπαθούμε να μοιάζουμε με τον εαυτό μας στα 20. Το λέω με μεγάλη λύπη αλλά εσείς, οι άντρες μπορείτε να μοιάζετε όπως θέλετε χωρίς κανείς να σχολιάζει τίποτα", είπε η ίδια ανάμεσα σε άλλα.

Έπειτα, η ίδια πρόσθεσε πως "Το γυναικείο σώμα αλλάζει δραματικά σε σχέση με τους άντρες. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την εμμηνόπαυση και πολλά άλλα, και θεωρώ πως δεν συζητάμε ανοιχτά για το πώς η ηλικία επηρεάζει την εμφάνιση κάθε γυναίκας...Προσπαθώ να μην κρίνω το σώμα μου. Πρέπει να γνωρίζεις και να μαθαίνεις το σώμα σου και τι αντιπροσωπεύει στα 56 σου γιατί δεν μπορώ να κάνω τα ίδια πράγματα που έκανα στα 36. Δεν είναι το ίδιο σώμα. Είμαστε έμβια όντα, όχι μηχανήματα.".

Μέσα από τις δηλώσεις της, η Michelle ξεκαθάρισε πως η ίδια έχει αποδεχτεί το σώμα της και σήμερα, λίγο πριν τα 60, το αγαπάει περισσότερο από ποτέ. Εμείς, προτείνουμε να ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμά της.

 

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση