ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H πρώτη εμφάνιση της Kόμισσας του Wessex μετά την άφιξή της στην Κύπρο

O Κόμης και η Κόμισσα του Wessex κατέφθασαν στην Κύπρο και είναι πλέον γεγονός

must.com.cy

Ο Κόμης και η Κόμισσα του Wessex έφτασαν στην Κύπρο και αποτελεί πλέον γεγονός που μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Το βασιλικό ζευγάρι πρόκειται να επισκεφθεί τις Βρετανικές βάσεις οι οποίες βρίσκονται στο Ακρωτήρι και στη Δεκέλεια κάτι που θα γίνει από σήμερα Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, θα τονιστούν οι αρμονικές σχέσεις μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κύπρου και θα αναγνωριστεί η συνεισφορά όσων εργάζονται στις Βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης ανέλαβε να τους υποδεχτεί στο νησί μαζί με την Πρώτη Κυρία, Άντρη Αναστασιάδη. Όλοι μαζί πρόκειται να παρευρεθούν σε δεξίωση του Βρετανού Ύπατου Αρμοστή στην Κύπρο, Stephen Lillie για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας.

Παράλληλα, το ζευγάρι των Wessex πρόκειται να χαιρετίσει για να αναγνωρίσει τη συνεισφορά του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (UNFICYP) και όπως έγινε γνωστό θα επισκεφθεί και τη Νεκρή Ζώνη για να μάθουν περισσότερα για την αποστολή των ΗΕ στο νησί.

Το πρόγραμμα προβλέπει τη συνάντηση της Κόμισσας Σοφίας μαζί με ομάδα γυναικών και νεαρών του νησιού και μελών του δικτύου «Γυναίκες Διαμεσολαβήτριες από την Κοινοπολιτεία» και μαζί θα συναντήσει και συμμετέχοντες του προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών και του British Council «Νέοι Ηγέτες σε Δράση».

Από την άλλη, ο Κόμης Edward θα συναντηθεί με μαθητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του βραβείου «Duke of Edinburgh».

Τέλος, το βασιλικό ζευγάρι θα βρεθεί με τα μέλη των Βρετανικών Ενόπλων Δυνάμεων και τις οικογένειές τους που υπηρετούν στις Βρετανικές Βάσεις με σκοπό την ενημέρωσή τους για τις αποστολές όσων βρίσκονται ενεργοί στις δυνάμεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση