ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H τελευταία ανάμνηση της Lady Amelia Spencer με την πριγκίπισσα Diana

«Τρέχαμε και παίζαμε στην Noordhoek Beach...»

Newsroom K

Για την θεία της, την πριγκίπισσα Diana μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο HELLO η Lady Amelia Spencer με αφορμή τον αρραβώνα της με τον Greg Mallett.

Μπορεί η Amelia να ήταν μόλις 5 χρόνων όταν η θεία της πέθανε μετά ο τραγικό ατύχημα στην Γαλλία το 1997 όμως θυμάται ακόμα την τελευταία φορά που την είδε και τις γλυκές αναμνήσεις που έχει από εκείνην.

Όπως αποκάλυψε στην συνέντευξη «Δυστυχώς, ήμουν μόλις πέντε ετών όταν πέθαινε αλλά ξέρω ότι άγγιξε τις καρδιές και τις ζωές πολύ κόσμου. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν όταν ήρθε να ζήσει μαζί μας στο Cape Town για μερικούς μήνες και θυμάμαι μια όμορφη ανάμνηση από εκείνη την περίοδο. Τρέχαμε και παίζαμε στην Noordhoek Beach, μια όμορφη παραλία στο Cape Town. Περάσαμε τόσο όμορφα εκεί και πραγματικά ευχαριστήθηκα το χρόνο που πέρασε μαζί μας. Είμαι τυχερή που η ανάμνηση αυτή ξεχωρίζει για εμένα. Ήταν η τελευταία φορά που την είδα αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ζει μέσα μας».

Για άλλη μια φορά βλέπουμε την όμορφη ψυχή της πριγκίπισσας Diana και το πόσο την λάτρευε όχι μόνο ο κόσμος αλλά και οι δικοί της άνθρωποι. Η Amelia είναι η κόρη του μικρότερου αδελφού της Diana, Charles Spencer.

Πηγή: Must

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση