ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Hailey Bieber: Εταιρεία ρούχων της έκανε αγωγή για παραβίαση εμπορικού σήματος

Μια εβδομάδα μετά το λανσάριμα των νέων της καλλυντικών έλαβε την αγωγή

must.com.cy

Μια εβδομάδα μετά το λανσάριμα της νέας σειράς καλλυντικών που δημιούργησε η Hailey Bieber, εταιρεία παραγωγής ρούχων της έκανε αγωγή για παραβίαση εμπορικού σήματος.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση έχει ως εξής. Η Purna Khatau και η Phoebe Vickers είναι επιχειρηματίες που ίδρυσαν το 2014 την εταιρεία ρούχων ονόματι «Rhode» και υποστηρίζουν τώρα πως η σύζυγος του δημοφιλούς τραγουδιστή, Justin Bieber χρησιμοποίησε τα ίδια σλόγκαν με την εταιρεία τους, επισκιάζοντας τη δική τους δουλειά και παραπλανώντας τους ίδιους τους πελάτες και καταναλωτές κι έτσι κατέφυγαν στο δικαστήριο του Μανχάταν με σκοπό να ασκήσουν αγωγή σε βάρος της Hailey Bieber.

Παράλληλα, στην αγωγή τους αποκάλυψαν πως το νεαρό μοντέλο και επιχειρηματίας προσπάθησε να αγοράσει το εμπορικό σήμα «Rhode» και παλαιότερα και συγκεκριμένα το 2018, μια πρόταση στην οποία άσκησαν κατηγορηματικό βέτο η Purna Khatau και η Phoebe Vickers.

H Hailey Bieber λάνσαρε τη νέα σειρά καλλυντικών της στις 15 Ιουνίου ενώ σύμφωνα με το αμερικανικό γραφείο εμπορικών σημάτων, η εταιρεία της είχε καταθέσει ήδη από τις 16 Μαΐου αίτηση για το εμπορικό σήμα και την επωνυμία «Rhode», υπόθεση η οποία ακόμη δεν έχει εξεταστεί.

Το πρόβλημα ουσιαστικά επεκτάθηκε όταν η ίδια η Hailey Bieber συνε΄χισε να προωθεί τα προϊόντα που λάνσαρε με σλόγκαν που αναμείγνυαν το «Rhode».

Παρεμπιπτόντως, το μεσαίο όνομα της Hailey Bieber είναι Rhode.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση