ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Harry - Meghan: Η γελιοποίηση τους στη σειρά «The Prince»

Το καρτούν έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες εβδομάδες απεικονίζει το ζευγάρι με...αστείο τρόπο

must.com.cy

Το σατιρικό καρτούν "The Prince" έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες εβδομάδες στο HBO και είναι κάτι που δεν αρέσει σίγουρα στην βασιλική οικογένεια.
Ο συγγραφέας Gary Janetti του Family Guy, με τη σειρά "The Prince" μάς δίνει μία γεύση από τη ζωή στο Παλάτι με κωμικό τρόπο μέσα από τα μάτια του 7χρονου πρίγκιπα George, ο οποίος είναι καυστικός σε αντίθεση με τα άλλα παιδιά της ηλικίας του.

Η όλη ιδέα ξεκίνησε από ένα account που είχε φτιάξει ο Janetti στο Instagram, στο οποίο σχολίαζε την επικαιρότητα μέσα από τα μάτια του μικρού πρίγκιπα, χρησιμοποιώντας το ανάλογο φωτογραφικό υλικό.

Στα επεισόδια που έχουν προβληθεί, η βασιλική οικογένεια απεικονίζεται με σατιρικό τρόπο, ενώ η σειρά ακολουθεί και τη νέα ζωή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Αμερική, τους οποίους γελιοποιεί αρκετά. Ο πρίγκιπας Harry παρουσιάζεται ως ένας άνθρωπος που δε γνωρίζει να κάνει τίποτα μόνος του και δεν έχει επίγνωση της πραγματικότητας, ενώ ακολουθεί το όνειρό του να γίνει μασέρ. Η Meghan Markle προσπαθεί να κυνηγήσει την ηθοποιία και καταλήγει να συμμετέχει στο ριάλιτι "The Real Housewives of Beverly Hills".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Prince (@theprinceonmax)

 

Ο πρίγκιπας Harry σε μία σκηνή αναφέρει "πάντα ήθελα να γίνω μασέρ", ενώ η Markle απαντά πως "πάντα ήθελα να γίνω πριγκίπισσα", με τον σύζυγό της να αποκρίνεται "ναι, το κατέστρεψες αυτό".

Οι Sussexes δεν είναι οι μόνοι χαρακτήρες που γελιοποιούνται, καθώς και η απεικόνιση της Καμίλα βρίσκεται στην ίδια θέση με αυτούς. Ο πρίγκιπας Κάρολος αποζητά συνεχώς την επιβεβαίωση της μητέρας του και ειδικότερα για την Καμίλα, ενώ όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας καταλήγουν να φέρονται στη δούκισσα της Κορνουάλης σαν να είναι άλογο - το κατοικίδιό τους- χωρίς καν να μιλάει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Prince (@theprinceonmax)

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση