ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Harry Styles: Γιατί χρησιμοποιεί ψευδώνυμο;

Η αντίδραση του εργαζόμενου του ξενοδοχείου που πήγε ο Harry Styles

must.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Η χρήση ψευδωνύμων από διάσημους προκειμένου να αποφεύγουν τους θαυμαστές και τους παπαράτσι δεν αποτελεί κάτι καινούριο. Μετά από τις αποκαλύψεις σχετικά με τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούν η Beyoncé και η Jennifer Aniston, προστίθεται στη λίστα και ο Harry Styles.

Ο διάσημος ποπ σταρ από τη Βρετανία, κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο πολυτελές Caledonian Hotel του Εδιμβούργου το περασμένο Σαββατοκύριακο, προκάλεσε έκπληξη και γέλιο στο προσωπικό, καθώς κανείς δεν πίστευε ότι ο άνθρωπος που είχε κάνει την κράτηση ήταν ο ίδιος ο Harry Styles. Το πρώην μέλος των One Direction επέλεξε το ψευδώνυμο Oliver Sudden, το οποίο αποδίδεται στην έκφραση "εντελώς ξαφνικά". Υπάρχει και μια εξήγηση πίσω από αυτήν την επιλογή, τουλάχιστον για ορισμένους από τους θαυμαστές του, οι οποίοι βλέπουν το ψευδώνυμο ως αναφορά στο πόσο ξαφνικά άλλαξε η ζωή του όταν συμμετείχε στο βρετανικό "X Factor".

Μάλιστα, ο εργαζόμενος του ξενοδοχείου δήλωσε πως, “Όλοι γελάσαμε όταν είδαμε το όνομα – μας πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβουμε τι σήμαινε. Βέβαια, ο Harry είναι τόσο διάσημος, που σίγουρα πρέπει να χρησιμοποιεί διαφορετικό όνομα όταν κάνει check in, αλλιώς θα γινόταν πανικός γι’ αυτόν με τους θαυμαστές του που τον ακολουθούν όπου και αν ξέρουν ότι βρίσκεται”

Κατά τη διάρκεια των δύο sold out συναυλιών του στο στάδιο Murrayfield, στο πλαίσιο της περιοδείας του "Love On Tour", ο Harry Styles φαίνεται να διέμεινε σε μια πολυτελή σουίτα στο Caledonian Hotel, η οποία ανέρχεται σε κόστος περίπου τριών χιλιάδων λιρών ανά βραδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  |  Μουσική  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση