ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Holly Ramsay: Σοκαριστική εξομολόγιση - Δέχτηκε 2 σεξουαλικές παρενοχλήσεις στα 18

Όσα αποκάλυψε η ίδια στο Podcast της

must.com.cy

Η κόρη του γνωστού ανά το παγκόσμιο σεφ, Gordon Ramsay, Holly, έκανε μια τεράστια αποκάλυψη αναφορικά με τα γεγονότα που πέρασε στην ζωή της, τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, αλλά και την εισαγωγή της σε ψυχιατρική κλινική αφού διεγνώσθη με PTSD (Διαταραχή μετατραυματικού στρες).

Η 21χρονη πλέον Holly, μίλησε για πρώτη φορά για τα περιστατικά βίας που υπέστη, στο podcast “21&Over” αναφέροντας με λεπτομέρεια την διάγνωση για PTSD, που έγινε όσο ήταν στο πανεπιστήμιο, ως αποτέλεσμα των δύο σεξουαλικών επιθέσεων όταν ήταν 18 ετών. Προσθέτοντας ότι επέλεξε να φύγει από το Πανεπιστήμιο του Ravensbourne (μετά από έναν χρόνο) και να εισαχθεί στο νοσοκομείο, Nightingale στο Marylebone, το μοναδικό ιδιωτικό νοσοκομείο ψυχικής υγείας του Λονδίνου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HollyAnna Ramsay (@hollyramsayy)

 

Χαρακτηριστικά, «Πήγα στο πανεπιστήμιο, σπούδασα σχέδιο μόδας και μου άρεσε. Αλλά από το δεύτερο εξάμηνο του πρώτου έτους επηρεάστηκα από το PTSD και δεν είχα ιδέα ότι συνέβαινε αυτό. Έβγαινα πολύ, έλειπα από το μάθημα γιατί ήμουν έξω. Δεν απολάμβανα τον εαυτό μου. Δούλευα πολύ. Το PTSD ήταν αποτέλεσμα δύο σεξουαλικών επιθέσεων που είχα όταν ήμουν 18».

Προσθέτοντας, «Για έναν χρόνο δεν το είπα σε κανέναν. Το έθαψα σε ένα κουτί στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκα με PTSD είχα άγχος και κατάθλιψη. Από τότε, έχω κάνει θεραπεία. Είναι μπερδεμένο ακόμα και προσπαθώ να πάρω τον έλεγχο της ζωής μου και να τη χρησιμοποιήσω για να κάνω κάτι καλό».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HollyAnna Ramsay (@hollyramsayy)

 

Μετά το podcast, η ίδια πέρασε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ανέφερε, «Ουάου... Ελπίζω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να σπάμε το στίγμα που περιβάλλει την ψυχική υγεία... Το να ζητάς βοήθεια δεν είναι μόνο το πιο γενναίο πράγμα που μπορείς να κάνεις, αλλά είναι επίσης το πρώτο σου βήμα για να φτάσεις σε έναν πιο ευτυχισμένο και πιο υγιή δρόμο».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HollyAnna Ramsay (@hollyramsayy)

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση