ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Η Amber Heard πάσχει από δύο διαταραχές προσωπικότητας»

Σύμφωνα με ψυχολόγο που προσέλαβε η νομική ομάδα του Johnny Depp

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα ο δικαστικός αγώνας ανάμεσα στους ηθοποιούς και πρώην συζύγους Johnny Depp και Amber Heard, στην Βιρτζίνια της Αμερικής, η οποία προβάλλεται δημοσίως μέσω της επίσημης σελίδας του Law & Crime στο YouTube.

Στις τρεις αυτές εβδομάδες το πρώην ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz, αποκάλυψε αρκετές πληροφορίες τόσο για εκείνους όσο και για τον γάμος τους. Η δίκη έχει επικεντρωθεί μέχρι στιγμής στη συμπεριφορά του Johnny Depp και στο κατά πόσον κακοποίησε ποτέ λεκτικά ή σωματικά την Amber Heart.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες βγαίνουν συνεχώς στην δημοσιότητα και για την ίδια την Amber Heard, με πιο σοκαριστική θα λέγαμε την γνωμάτευση της κλινικής και ιατροδικαστικής ψυχολόγου, Dr. Shannon Curry, την οποία προσέλαβε η νομική ομάδα του Johnny Depp για να εξετάσει την ψυχική υγεία της Amber Heart.

Φυσικά, τα αποτελέσματα της εξέτασης παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η ηθοποιός πάσχει από δύο διαταραχές προσωπικότητας: οριακή διαταραχή προσωπικότητας και ιστριονική ή δραματική διαταραχή προσωπικότητας.

«Συγκέντρωσε βαθμολογία που συμφωνεί με αυτές τις διαγνώσεις. Παρουσιάζω την επιστήμη», είπε αναφορικά η ψυχολόγος κατά την κατάθεση της στο δικαστήριο και πρόσθεσε «Τα άτομα με αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν μεγάλο εσωτερικό θυμό και εχθρικότητα. Μπορούν να αντιδράσουν βίαια, μπορούν να αντιδράσουν σωματικά. Κάποιες φορές, μπορούν να είναι κακοποιητικοί στους συντρόφους τους».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση