ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η αμύθητη περιουσία της «θλιμμένης» πριγκίπισσας του Μονακό

Τα αμέτρητα εκατομμύρια της Charlene

must.com.cy

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό διανύει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς λόγω της λοίμωξης που την ταλαιπωρεί έχει να δει από κοντά τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα παιδιά της από τον Μάρτιο.

Λόγω αυτής της τραγικής κατάστασης το όνομα της απασχολεί αρκετά τα Μέσα και γίνονται πολλές έρευνες για την ζωή της, όπως για παράδειγμα το εύρος της περιουσίας της αλλά οι σπουδές, το βιογραφικό και η ζωή της.

Συγκεκριμένα, η Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό έχει περιουσία αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το 2011 παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Αλβέρτο, ενός από τους πιο πλούσιους μονάρχες του κόσμου, του οποίου η περιουσία ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

Η πρώην αθλήτρια της κολύμβησης εκπροσώπησε τη Νότια Αφρική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ του 2000, με την ομάδα της να τερματίζει πέμπτη στο ρελέ medley 4 × 100 μέτρων. Τελικά αποσύρθηκε από την ανταγωνιστική κολύμβηση το 2007.

Η Σαρλίν συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα Άλμπερτ στο Mare Nostrum στο Μόντε Κάρλο του Μονακό τον Ιούνιο του 2001. Για πρώτη φορά εμφανίστηκαν μαζί το 2006 και από τότε συνόδευσε τον Πρίγκιπα σε πολλά από τα επίσημα καθήκοντά του από τότε. Ανακοίνωσαν τον δεσμό τους τον Ιούνιο του 2010 και παντρεύτηκαν την 1η Ιουλίου 2011.

To τελευταίο διάστημα όπως αναφέραμε ζει μόνη της λόγω της αρρώστιας που την ταλαιπωρεί και της έχει δοθεί ο τίτλος ''θλιμμένη'' πριγκίπισσα, διότι παρά τον τίτλο της δεν μπορεί να χαρεί την περιουσία της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση