ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Anne Hathaway «σπάει» τα στερεότυπα γύρω από την εμπειρία της εγκυμοσύνης

«Έχουμε την τάση να παρουσιάζουμε την εγκυμοσύνη και την μητρότητα τόσο μονοδιάστατα»

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός Anne Hathaway παρέθεσε συνέντευξη στο περιοδικό WSJ Magazine, με αφορμή την νέα της επαγγελματική δουλειά, τη νέα σειρά «WeCrashed» της Apple TV+. Μεταξύ άλλων η Hathaway αναφέρθηκε και σε προσωπικά της θέματα, εστιάζοντας κυρίως στην περίοδο της εγκυμοσύνης της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

Η ηθοποιός «απομυθοποίησε» θα λέγαμε τα στερεότυπα που θέλουν την περίοδο της εγκυμοσύνης να είναι μια υπέροχη εμπειρία για όλες τις γυναίκες, λέγοντας ότι πρέπει να πάψουμε να περιγράφουμε αυτές τις έννοιες, σαν να έχουν μόνο θετικές διαστάσεις.

«Έχουμε την τάση να παρουσιάζουμε την εγκυμοσύνη και την μητρότητα τόσο μονοδιάστατα. Σαν να είναι απολύτως όμορφες εμπειρίες. Όμως, επειδή το γνωρίζω από την προσωπική μου εμπειρία, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, από αυτά που συνηθίζουν να λένε όλοι», δήλωσε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

Στην συνέχεια κληθείς να απαντήσει για τον ρόλο της ίδιας ως μητέρα, είπε «Ποτέ δεν ένιωθα έτοιμη να σοβαρευτώ, ούτε προσγειωμένη. Μόνο όταν έγινα μητέρα. Δεν είναι ότι μου έλειπε η συγκρότηση, αλλά είχα την επιθυμία να νιώσω ολοκληρωμένη σε κάθε επίπεδο κι αληθινή στα πιστεύω μου κι αυτό σήμαινε πως θα έπρεπε να σταματήσω οτιδήποτε βασάνιζε το μέσα μου»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση