ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η απάντηση της Ανδρομάχης στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της στην Eurovision

«Τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν… θα ξαναπήγαινα»

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στην φετινή διοργάνωση της Eurovision, Ανδρομάχη, επέστρεψε στην Ελλάδα, παραθέτοντας την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Η Ανδρομάχη μίλησε αρχικά για τα συναισθήματά της από τον διαγωνισμό, λέγοντας «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, πάρα πολύ γεμάτη! Θα το ξανακάναμε 100 φορές και είμαστε πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενοι» και πρόσθεσε «Δεν μπορώ να γνωρίζω αυτή τη στιγμή τι έφταιξε και δεν περάσαμε στον τελικό. Θα κάτσουμε και θα μελετήσουμε το υλικό που έχουμε για να δούμε τις αδυναμίες μας και τι πρέπει να διορθώσουμε. Από κει και πέρα θα κινηθούμε ανάλογα. Είμαι ικανοποιημένη όμως γιατί αυτό το πράγμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι αν δεν ανέβεις σε αυτή τη σκηνή. Εννοείται πως θα ξαναπήγαινα».

Στην συνέχεια κληθείς να απαντήσει για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε τόσο στα social media, όσο και από τον παρουσιαστή Αντρέα Μικρούτσικο, είπε «Τα αρνητικά σχόλια με δυναμώνουν γενικά στη ζωή μου, δεν με ρίχνουν, άρα καλό μου κάνουν γιατί στο κάτω κάτω ο κόσμος είναι αυτός που μας ακούει και τον λαμβάνω πάντα υπόψιν. Τα αρνητικά σχόλια λοιπόν είναι προς όφελος μου. Το αν είχα τις δύσκολές μου μέρες, που ειπώθηκε, είναι δικό μου θέμα νομίζω, όλα καλά. Δεν έχω κάτι να πω. Ο καθένας έχει την άποψη του, ο καθένας έχει το αυτί του και είναι σεβαστό».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση