ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η βασίλισσα «βάζει τα γάντια της και πλένει τα πιάτα»

Η δήλωση για την βασίλισσα Ελισάβετ που δεν περιμέναμε να ακούσουμε

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τι και αν οι περισσότεροι δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ την βασίλισσα Ελισάβετ να κάνει οικιακές δουλειές; Όπως αποκαλύπτει πρώην μέλος των υπαλλήλων της, η βασίλισσα συχνά «βάζει τα γάντια της και πλένει τα πιάτα». 

Όπως αναφέρει ο 62χρονος Paul Burrell, ο οποίος βρισκόταν για αρκετά χρόνια στην υπηρεσία της βασίλισσας και έπειτα, εργάστηκε ως μπάτλερ για την Diana, η 94χρονη βασίλισσα μπορεί να μην μαγειρεύει το δικό της φαγητό, αλλά αγαπά να κάνει το πλύσιμο - ειδικά όταν βρίσκεται στο σπίτι της, στη Σκωτία, το Μπαλμόραλ.

Μιλώντας για την βασίλισσα στο podcast “The Secret”, ο Paul Burrell μεταξύ άλλων επαίνεσε τη «μεγάλη αυτοπειθαρχία» της βασίλισσας και αποκάλυψε πως τα Χριστούγεννα τρώει πολύ μικρές μερίδες. «Δεν τρώει χριστουγεννιάτικο δείπνο, όπως κάνουμε εμείς... Αν είναι να πω κάτι για τη βασίλισσα, νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι έχει κάτι που οι υπόλοιποι δεν έχουν. Έχει μεγάλη αυτοπειθαρχία», πρόσθεσε ο ίδιος.

Να θυμίσουμε πως όπως ανακοίνωσε το παλάτι, τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για την royal οικογένεια, αφού φέτος η βασίλισσα θα τα περάσει ήσυχα μαζί με τον σύζυγό της στο κάστρο του Windsor.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bronnley (@bronnley)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση