ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Η Βασίλισσα Ελισάβετ μου θυμίζει την μητέρα μου»

Όσα αποκάλυψε ο Πλανητάρχης από την Βρετανία

must.com.cy

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, υποδέχτηκε και επίσημα το ζεύγος Joe και Jill Biden στο Παλάτι, καθώς τις τελευταίες μέρες διαδραματίζεται το συνέδριο των G7 στην Κορνουάλη.

Κατά την άφιξη του Προεδρικού ζεύγους, απήλαυσαν τους φρουρούς του Παλατιού που τους απηυθύναν βασιλικό χαιρετισμό, αλλά και την μπάντα που έπαιξε τον Αμερικανικό εθνικό ύμνο. Ενώ στην συνέχεια συνόδευσαν την Βασίλισσα για τσάι στα ιδιαίτερα διαμερίσματά της στο Κάστρο του Windsor, όπου και διαμένει μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου.

Μετά την επίσκεψη, ο Joe Biden, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, λέγοντας ότι η Μονάρχης ήταν «πολύ ευγενική» και του «θύμισε την μητέρα» του (η Katherine Biden πέθανε το 2010 σε ηλικία 92 ετών).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

 

Ενώ σε ερώτηση για το εάν μπορούν να συγκριθούν ο ίδιος απάντησε «Δεν νομίζω ότι θα προσβληθεί αλλά μου θύμισε τη μητέρα μου, το βλέμμα της και η γενναιοδωρία της. Είχαμε μια μακρά συζήτηση και ήταν πολύ γενναιόδωρη».

Συνεχίζοντας, είπε, αναφορικά με την ζωή στον Λευκό Οίκο, «Θα μπορούσαμε να χωρέσουμε τον Λευκό Οίκο στην αυλή σας» αναφερόμενος στο Κάστρο Windsor. Τέλος, ερωτηθείς εάν προσκάλεσε τη βασίλισσα στον Λευκό Οίκο, είπε «ναι».

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση