ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η βασίλισσα Elizabeth καμουφλαρισμένη σε συναυλία;

Ήταν όντως εκείνη;

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Την Παρασκευή το βράδυ στην σκηνή του Glastonbury 2022 βρισκόταν ο Robert Pant με την Alison Krauss, ενώ στο κοινό μαζί με πολλούς άλλους είδαμε και η Tilda Swinton. Και ενώ η συναυλία ήταν άκρως απολαυστική, έγινε viral όχι για τις ερμηνείες που είδαμε σε αυτήν... αλλά για είδαμε μια κυρία που την απολάμβανε... και η οποία έμοιαζε με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Πιο συγκεκριμένα, ενόσω η συναυλία μεταδιδόταν live από το BBC, ξαφνικά η κάμερα περνά μπροστά από μία γυναίκα με γαλάζιο αδιάβροχο και γυαλιά ηλίου και η οποία έμοιαζε απίστευτα στην βασίλισσα Ελισάβετ. Το γεγονός δεν έμεινε απροσπέραστο από τους χρήστες του διαδικτύου και δεν ήταν λίγοι που ξεκίνησαν να αναρωτιούνταν αν όντως ήταν στην συναυλία η Βρετανίδα μονάρχης.

Ένας χρήστης μάλιστα μοιράστηκε ένα απόσπασμα στο Twitter, γράφοντας: «Χαίρομαι που βλέπω τη Βασίλισσα να απολαμβάνει τον Robert Pant στο Glastonbury».

Ένας άλλος χρήστης ανάρτησε «Η βασίλισσα εμφανίστηκε στο Glastonbury για να παρακολουθήσει τον Robert Plant. Αυτή η μεταμφίεση δεν ξεγελάει κανέναν #Glastonbury.».

Για την ιστορία να πούμε πως το πιθανότερο σενάριο είναι η γυναίκα αυτή να μοιάζει απλώς στην Ελισάβετ και να μην είναι η ίδια. Φυσικά, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση