ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Britney Spears γράφει βιβλίο για ένα κορίτσι που δολοφονήθηκε

Η αποκάλυη για την υπόθεση του βιβλίου στο Instagram της

must.com.cy

H ''ελεύθερη'' πλεόν Britney Spears ανακοίνωσε στο λογαριασμό της στο Instagram, πως γράφει μια ιστορία μυστηρίου, αν και δεν διευκρινίζει αν σκοπεύει να την εκδώσει ή όχι.

Πάντως με τη μακροσκελή ανάρτησή της, είναι σχεδόν σαν να το έχουμε διαβάσει:

«Γράφω ένα βιβλίο για ένα κορίτσι που δολοφονήθηκε, αλλά το φάντασμά της εγκλωβίζεται στον χωροχρόνο, λόγω του τραύματος και του πόνου, και δεν ξέρει πώς να ξαναγυρίσει στον γνωστό της κόσμο. […] Μετά από τρία χρόνια βρίσκει τη διέξοδο, όπου βρίσκεται η οικογένειά της. Πρέπει να πάρει μια απόφαση… να συναντήσει τους ανθρώπους που τη δολοφόνησαν ή να δημιουργήσει μια καινούρια ζωή! Αυτό που θα αφήσω στη φαντασία σας είναι ό,τι κάνει όταν περνάει στον γνωστό κόσμο… πέρα από το να μάθει ξανά να γράφει το όνομά της!».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Μπορούμε να δούμε την όλη ιστορία και σαν μια αλληγορία, για τη δική της βιογραφία: Η ίδια είχε γίνει κατά κάποιον τρόπο ένα φάντασμα της ίδιας της της ζωής, στερημένη καθώς ήταν από βασικά δικαιώματα, καθώς ο πατέρας της έλεγχε σχεδόν τα πάντα. Τι μας επιφυλάσσει το επόμενο κεφάλαιο; Η συνέχεια στα βιβλιοπωλεία – ή τουλάχιστον στο προφίλ της στο Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση