ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Charlize Theron σε νέα σειρά του Netflix

Έγινε κοκκινομάλλια τις ανάγκες ταινίας

must.com.cy

H Charlize Theron για τις ανάγκες του ρόλου της στην νέα σειρά του Netflix «School for Good and Evil», έγινε κοκκινομάλλα και όχι μόνο έκανε αυτή την τεράστια αλλαγή στο χρώμα, αλλά και στο κούρεμα κάνοντας το permanent, φουντωτό με τεράστιες μπούκλες.

Η ίδια ανέβασε τις δύο παρακάτω φωτογραφίες στο Ιnstagram όπου μπορεί να μην φαίνεται το πρόσωπό της ξεκάθαρα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τα κατακόκκινα εντυπωσιακά μαλλιά της.

Υπεύθυνος για το νέο hairlook είναι ο επί χρόνια προσωπικός της hair stylist, Adir Abergel, ο οποίος ανέβασε τις ίδιες φωτογραφίες στον δικό του λογαριασμό στο instagram κι έγραψε:

«Το μυστικό μόλις αποκαλύφθηκε! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πέρασα την καραντίνα μου στην Ιρλανδία. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τους οποίους θα επέλεγα να περάσω το lockdown, αλλά για την Lady Lesso θα έκανα τα πάντα! Ηταν απόλαυση για μένα να δημιουργήσω αυτό το look».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

 

Η σειρά του Netflix στην οποία θα πρωταγωνιστήσει θα κυκλοφορήσει το 2022 και είναι βασισμένη σε ένα φανταστικό παραμύθι βιβλίων του Soman Chainani.

Το πρώτο μυθιστόρημα της σειράς δημοσιεύθηκε στις 14 Μαΐου 2013. Η σειρά βρίσκεται σε μια φανταστική ευρεία τοποθεσία γνωστή ως το Endless Woods. Η αρχική τριλογία (γνωστή ως The School Years) ακολουθεί τις περιπέτειες των καλύτερων φίλων Sophie και Agatha στο School for Good and Evil, ένα μαγευτικό ίδρυμα όπου τα παιδιά εκπαιδεύονται για να γίνουν ήρωες παραμυθιών ή κακοί, αντίστοιχα.

Η δεύτερη τριλογία (The Camelot Years) ακολουθεί την Αγκάθα και την αληθινή αγάπη της Βασιλιάς Τέδρο, ανεβαίνοντας στο ρόλο της Βασίλισσας και του Βασιλιά του θρυλικού βασιλείου, ο Κάμελοτ και η Σόφι, που επαναπροσδιορίζουν το κακό σε μια νέα εικόνα. Το τελικό βιβλίο της σειράς κυκλοφόρησε στις 2 Ιουνίου 2020.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paul Feig (@paulfeig)

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση