ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η έκκληση του David Beckham για βοήθεια στον ουκρανικό λαό

Η δράση του ποδοσφαιριστή με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών στην Ουκρανία

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Την έμπρακτη στήριξη τους στον ουκρανικό λαό στέλνει ο David Beckham και η οικογένεια του, ξεκινώντας μία καμπάνια σε συνεργασία με την UNISEF, με σκοπό να βοηθήσουν τις γυναίκες και τα παιδιά της Ουκρανίας,

Μέσω ανάρτησης που έκανε ο ίδιος ο David Beckham, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πώς αυτός και η οικογένεια του θα κάνουν μια μεγάλη χρηματική δωρεά στην UNISEF, που σκοπό θα έχει την υποστήριξη των οικογενειών που το έχουν ανάγκη, ζητώντας την συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια τους αυτή.

Αναφέροντας μεταξύ άλλων «Μητέρες αναγκάστηκαν να φύγουν με τα παιδιά τους. Οικογένειες διαλύθηκαν. Παιδιά βγήκαν από τα κρεβάτια τους για να γίνουν πρόσφυγες εν μία νυκτί. Καθώς η σύγκρουση στην Ουκρανία μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα της, οι ανάγκες των οικογενειών κλιμακώνονται και 7,5 εκατομμύρια παιδιά βρίσκονται πλέον σε κίνδυνο.

Σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το My 7 Fund for @UNICEF δημιουργεί μια Έκκληση Έκτακτης Ανάγκης για να βοηθήσει στην παροχή άμεσης βοήθειας για την υποστήριξη της ευημερίας των παιδιών, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών προμηθειών και ασφαλών χώρων για οικογένειες. Παρακαλώ, ελάτε μαζί μου για να στηρίξουμε τη UNICEF στο ζωτικό της έργο επί τόπου και να δώσετε ό,τι μπορείτε. Ευχαριστώ».

Δείτε εδώ την ανάρτηση του

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση