ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Έλενα Παπαρίζου έγινε η πρώτη πρέσβειρα της UNICEF στην Ελλάδα

«Οφείλουμε να βάλουμε τα παιδιά και την νεολαία μας στην πρώτη θέση. Εκεί που τους αξίζει να είναι», τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια

must.com.cy

Η Έλενα Παπαρίζου, όπως μάς ενημέρωσε μέσα από μια της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χρήστηκε η πρώτη πρέσβειρα της UNICEF στην Ελλάδα.

Η γνωστή τραγουδίστρια και coach του The Voice, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας για τα νέα της καθήκοντα ανήρτησε μερικές φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Dionysos Zonars για την απονομή του τίτλου.

Το οπτικοακουστικό υλικό συνόδευε η φράση: «Είμαι πολύ συγκινημένη σήμερα. Είναι μεγάλη μου τιμή και νιώθω την τεράστια ευθύνη που γίνομαι η πρώτη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF για την Ελλάδα. Οφείλουμε να βάλουμε τα παιδιά και την νεολαία μας στην πρώτη θέση. Εκεί που τους αξίζει να είναι. Πάντα έλεγα πως το μέλλον είναι τα παιδιά μας. Είναι! Αλλά τα παιδιά είναι παιδιά ΣΗΜΕΡΑ, και ΣΗΜΕΡΑ έχουμε ευθύνη να τους δώσουμε μια χαρούμενη παιδική ηλικία, χωρίς βία και αποκλεισμούς αλλά με αξιοπρέπεια και φροντίδα. Μέσα από την UNICEF είμαι σίγουρη πως θα γίνουμε όλοι μας καλύτεροι άνθρωποι…».

 

Ο οργανισμός από πλευράς του, καλοσώρησε με χαρά την τραγουδίστρια και τόνισε πως έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους προκειμένου να καταπολεμηθούν οι δυσκολίες που βιώνουν τα παιδιά στη χώρα μας, είτε λόγω φτώχιας είτε λόγω ζητημάτων που αφορούν την ψυχική υγεία τους και όχι μόνο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση