ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Ελισάβετ θα κάνει το πρώτο πάρτι γενεθλίων στην μικρή Lilibet

Η διοργάνωση θα γίνει παράλληλα με την τελετή του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Η φετινή χρονιά είναι αρκετά σημαντική για το παλάτι, με την βασίλισσα Ελισάβετ να κλείνει 70 χρόνια στο Βρετανικό θρόνο. Οι ετοιμασίες των εορτασμών έχουν ήδη ξεκινήσει για την πολύ αναμενόμενη τελετή του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, με την Ελισάβετ να είναι η πρώτη που το λαμβάνει.

Με προγραμματισμένες εκδηλώσεις να έχουν ήδη επισημοποιήσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους. Με αποκορύφωμα την 4η Ιουνίου, με καλεσμένους μέλη της βασιλικής οικογένειας, του Πολιτικού κόσμου και της διεθνής καλλιτεχνικής Show Biz.

Σύμφωνα, ωστόσο με ξένα δημοσιεύματα η βασίλισσα σκοπεύει να διοργανώσει παράλληλα με το Πλατινένιο Ιωβηλαίο και ένα πάρτι αφιερωμένο στην δισέγγονη της Lilibet για τα πρώτα της γενέθλια. Η οποία γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου 2021 στο Santa Barbara Cottage Hospital, με το όνομά της Lilibet, να είναι και το παρατσούκλι της βασίλισσας Ελισάβετ όταν ήταν μικρή. Αυτό όμως που δεν έγινε ακόμα γνωστό είναι αν θα παρευρεθεί η μικρή εορτάζουσα με τους γονείς της στους εορτασμούς αυτούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Η επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας έγινε τον Ιανουάριο όταν εθεάθη να κυκλοφορεί με πιο φουσκωμένη κοιλίτσα και γενικότερα η συμπεριφορά της δημόσια ήταν πιο «προσεκτική»

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
must.com.cy
 |  SHOWBIZ