ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Ellen στο σπίτι της Kim Kardashian απρόσκλητη εν ώρα συνέντευξης με την Vogue

Αυτό είναι το πιο χιουμοριστικό video της ημέρας

must.com.cy

Της Ριάνας Στυλιανού

Η Ellen DeGeneres είναι πολύ καλή φίλη με την Kim Kardashian, στο σημείο που η επιχειρηματίας της έδωσε και κλειδί του σπιτιού της για να την επισκέπτεται όποτε θέλει.

Όταν λοιπόν η Ellen έκανε hiking κοντά στην περιοχή που μένει η Kim και τελικά κατέληξε στη γειτονία της, σκεφτικέ να περάσει και να πει ένα “Γεια”.

Μέσα λοιπόν από ένα πρόσφατο post που ανέβασε η Ellen στον λογαριασμό της, περίγραψε ότι η εν λόγω απρόσμενη επίσκεψη ήταν λίγο άβολη, καθώς η Kim εκείνη τη στιγμή έκανε ένα interview με την Vogue.

“Συνήθως η Kim με ενημερώνει για το αν θα έχει κάποιο γύρισμα στο σπίτι, για να μην έρθω... αλλά αυτή τη φορά δεν μου είπε τίποτα.” είπε η DeGeneres.

Στο εν λόγω video μπορούμε να δούμε τη γνωστή παρουσιάστρια να φτιάχνει ένα smoothie, αλλά και να παίζει με κρουστά, κάνοντας αρκετή φασαρία στο background, την ώρα μάλιστα που η Kim έλεγε ότι της αρέσει να ξεφεύγει από τον χαοτικό κόσμο μέσα στο μινιμάλ της σπίτι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow)

Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν αυτό το βίντεο ήταν στημένο ή όχι... εμάς πάντως μας φαίνεται πως ήταν, για τον απλούστατο λόγω του ότι, η Ellen και καλά, κουβάλησε μαζί της τα κρουστά, χωρίς να γνωρίζει το λόγο. Αυτοί που κάνουν hiking κουβαλούν μόνο τα απαραίτητα, ειδικά εάν έχουν μεγάλη διαδρομή μπροστά τους.

Αλλά όπως και να έχει, είναι ένα χιουμοριστικό video που μάς έκανε να γελάσουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση