ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Jane Fonda εξηγεί γιατί θα σταματήσει να αγοράζει ρούχα

Σε μία προσπάθεια της για καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής

Newsroom K

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Jane Fonda συνελήφθη έξω από το Καπιτώλιο μετά από καθιστική διαμαρτυρία για την κλιματική αλλαγή, και οι εικόνες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Η 81χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια έχει δώσει υπόσχεση να επιστρέφει κάθε Παρασκευή για 14 εβδομάδες στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας Fire Drill Friday και μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί 4 φορές.

Αυτή τη φορά, η Jane Fonda επέστρεψε φορώντας το χαρακτηριστικό κόκκινο παλτό της, και με αφορμή αυτό ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να αγοράσει ξανά άλλα ρούχα σε μία προσπάθεια καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής. "Βλέπετε αυτό το παλτό; Χρειαζόμουν κάτι κόκκινο οπότε βγήκα στα μαγαζιά και βρήκα αυτό το παλτό με έκπτωση. Είναι το τελευταίο ρούχο που θα ψωνίσω ποτέ στη ζωή μου", είπε.

Όπως εξήγησε ένα μεγάλο μέρος της απόφασής της έχει να κάνει με την Greta Thunberg. "Μεγάλωσα σε μια εποχή όπου ο καταναλωτισμός δεν ήταν τόσο θηλιά στον λαιμό οπότε λέω στον κόσμο πως δεν χρειάζεται να συνεχίζουμε να ψωνίζουμε για να βρούμε την ταυτότητά μας. Τους λέω πως δεν χρειαζόμαστε άλλα πράγματα οπότε πρέπει να δώσω το καλό παράδειγμα - άρα πολύ ελεύθερος χρόνος για εμένα από εδώ και πέρα".

 

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση