ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Jennifer Aniston και το «Morning Show» επιστρέφουν για 3η σεζόν

Οι αλλαγές στα.. ηνία της σειράς

must.com.cy

Τι κι αν πιστέψαμε πως με την δεύτερη σεζόν θα ολοκληρωνόταν το ''The Morning Show'', το Apple TV+ έδωσε το πράσινο φως για να συνεχίσει η σειρά για τρίτη.

Μαζί με την επιστροφή της Jennifer Aniston, η πλατφόρμα της Apple ανακοίνωσε πως τα ηνία της σειράς αναλαμβάνει η Charlotte Stoudt (που είχε δουλέψει επίσης σε σειρές όπως το ''House of Cards'' και το ''Homeland'') ενώ η μέχρι τώρα υπεύθυνη του σόου, Kerry Ehrin, θα παραμείνει ως σύμβουλος.

Παρόλο που η επιστροφή της Reese Witherspoon δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, η ίδια ηθοποιός είχε πει πως θα ήθελε μια σεζόν να εξερευνήσει το πώς ο κόσμος αναδιοργανώνεται μετά τις καραντίνες: ''Παρόλο που ίσως ακουστεί αισιόδοξο τώρα, με το πώς ο κόσμος αντιμετωπίζει τον COVID και με όσα συμβαίνουν σε διάφορες βιομηχανίες. Απλά θέλω να δω το πώς άλλαξε ο κόσμος με τόσους τρόπους, το πώς επικοινωνούμε και πως δουλεύουμε, το πώς μιλάμε ο ένας με τον άλλο, υπάρχουν πολλά για να καταπιαστούμε''.

Δεν είναι ακόμα γνωστό το πότε θα δούμε τα νέα επεισόδια, ούτε πότε θα ξεκινήσουν γυρίσματα, αλλά τουλάχιστον ξέρουμε πως έχουμε κάτι να περιμένουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση