ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η κακή σχέση της Diana με την πριγκίπισσα Anne

H Anne δεν είχε χρόνο για την Diana. Δεν της άρεσε ο τρόπος που έκανε το καθήκον της

Newsroom K

Η πριγκίπισσα Anne, την οποία υποδύεται η Erin Doherty , ήταν η επιτυχία της τρίτης σεζόν του Crown αφού ήταν μια πολύ διαφορετική royal από αυτές που είχαμε συνηθίσει. Αλλά στην τέταρτη σεζόν του Crown, η Anne βρίσκει στο πρόσωπο της Diana ανταγωνισμό για τον τίτλο της αγαπημένης πριγκίπισσας.

«Δεν είναι εύκολο, να δουλεύεις στη ζέστη και τη φρίκη μιας τρίτης χώρας να κάνει πραγματική δουλειά για πραγματικές φιλανθρωπίες. Αλλά έχω μια αναφορά σε οποιαδήποτε εφημερίδα; " Η πριγκίπισσα Anne λέει, στο επεισόδιο «Favourites». «Και όμως το μόνο που έχει να κάνει η [Diana] είναι να φορέσει ένα φόρεμα, και είναι παντού σε όλες τις πρώτες σελίδες, και όλοι πέφτουν σοκαρισμένοι από το πόσο υπέροχη είναι.»

Η Anne παραπονιέται ότι συγκρίνεται συνεχώς με την Diana στον τύπο, δεδομένου ότι είναι οι μόνες δύο νεαρές γυναίκες μέλη της βασιλικής οικογένειας. «Υπέροχη αυτή, χαζή εγώ», γκρινιάζει η Anne. «Χαμογελαστή αυτή, γκρινιάρα εγώ. Γοητευτική αυτή, απαίσια εγώ.»
Στην πραγματική ζωή, ωστόσο, η δυναμική μεταξύ των δύο ήταν ακόμη πιο τεταμένη. Η βασιλικός βιογράφος Ingrid Seward ισχυρίστηκε ότι «Η Anne αδιαφορούσε για την Diana από την αρχή. . . την αποκαλούσε ‘’ανόητο κορίτσι’’».

Οι δύο γυναίκες δεν θα μπορούσαν να ήταν πιο διαφορετικές. Η Anne, η οποία ήταν 11 χρόνια μεγαλύτερη από την Diana, ήταν μια ενθουσιώδης ανοιχτή γυναίκα που δεν ενδιαφερόταν για frou-frou. Η Diana, εν τω μεταξύ, ήταν μια διασκεδαστική, εύθραυστη νεαρή γυναίκα που λαχταρούσε την αγάπη και μια καλές στιγμές. Η Seward ισχυρίστηκε ότι οι εντάσεις μεταξύ της Anne και της Diana «ξεκίνησαν νωρίς στο τέλος της εβδομάδας Ascot τον Ιούνιο του 1981, μόλις ένα μήνα πριν από το γάμο της Diana».

Ακολούθησαν πιο δύσκολες συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ανταλλαγής δώρων για τα Χριστούγεννα. Η Diana, μη συνειδητοποιώντας ότι οι βασιλείς ανταλλάσσουν αστεία δώρα, έδωσε στην Άννα ένα πουλόβερ από κασμίρι - μόνο για να λάβει ένα κάλυμμα χαρτιού τουαλέτας.

Ο βασιλικός δημοσιογράφος Richard Kay επιβεβαίωσε ότι η Anne «δεν είχε χρόνο για την Diana. . Δεν της άρεσε ο τρόπος που έκανε το καθήκον της και ο τρόπος που χρησιμοποίησε τις κάμερες και τα μέσα ενημέρωσης για να προωθηθεί, στα μάτια της. . . Η Anne είχε μια πολύ πιο παραδοσιακή προσέγγιση στη μοναρχία και στο βασιλικό καθήκον.»

Αλλά η Diana δεν ήταν η μόνη νύφη που η Anne φέρεται να μην συμπαθούσε. «Ήταν εξαιρετικά ενοχλημένη όταν η Diana είχε όλα τα βλέμματα επάνω της το ίδιο ίσχυε και για την Sarah Ferguson,-πρώην σύζυγος του Πρίγκιπα Andrew-, σύμφωνα με τον βασιλικό φωτογράφο της Daily Express Steve Wood.

Με τη σειρά της η Diana άρχισε να αποφεύγει ενεργά την αδελφή του συζύγου της, σύμφωνα με τον Kay. «Θυμάμαι τη Diana να λέει «αν η Anne είναι εκεί, εγώ δεν πάω, γιατί η Anne συνήθως έλεγε κάτι άσχημο σε εκείνη»

Μάλιστα η Diana αρνήθηκε να της ζητήσει να γίνει η νονά του πρίγκιπα Harry με αποτέλεσμα η Anne να μην πάει ποτέ στην τελετή.

Με πληροφορίες από vanityfair

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση