ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Kate Middleton ανεβαίνει συνεχώς στα μάτια της βασίλισσας

Η ίδια νιώθει έτοιμη να την αντικαταστήσει;

must.com.cy

Μπορεί η Kate Middleton να δυσκολεύτηκε αρκετά στην αρχή της «βασιλικής της καριέρας» καθώς τα βρετανικά tabloids αρέσκονται στο να την σχολιάζουν – αφού η οικογένειά της δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τους royals, αλλά όλα δείχνουν πως έχει γίνει η αγαπημένη της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πράγμα που αναπόφευκτα σημαίνει, ότι περνά περισσότερο χρόνο μαζί της όπως και ο William με απώτερο σκοπό μια μέρα να καταφέρει να ανταπεξέλθει ως διάδοχός της. Αυτό έγινε γνωστό μέσα από μια δήλωση που έγινε στην πρόσφατη «εκδρομή» του πρίγκιπα και της βασίλισσας στη Σκωτία, με την ανακοίνωση να αφορά μια ενδιαφέρουσα πρόταση που έκανε η ίδια στην Δούκισσα.

 

Έτσι, ο πρίγκιπας William, μιλώντας στην βρετανική πολυεθνική εταιρεία όπλων, ασφάλειας και αεροδιαστημικής, BAE Systems, ανακοίνωσε πως η γιαγιά του κανόνισε ραντεβού με την Kate για να της προτείνει να αναλάβει την φρεγάτα HMS Glasgow, που βρίσκεται υπό κατασκευή.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα πρόκειται να αποκτήσει στενές προσωπικές σχέσεις με το πλήρωμα, ενώ θα είναι παρούσα σε σημαντικές στιγμές και εκδηλώσεις που θα αφορούν τη φρεγάτα. Με τον ίδιο να συνεχίζει, περιγράφοντας τις πολύ καλές σχέσεις της οικογένειας με το ναυτικό, καθώς ο πρίγκιπας Φίλιππος, είχε καταφέρει σε ηλικία μόλις 21 ετών λα λάβει το βαθμό του υποπλοίαρχου, και «θα ήταν πολύ ενθουσιασμένος να δει την πρόοδο στις ικανότητες και στην τεχνολογία που μπαίνει σε εφαρμογή».

Με την Kate Middleton να αποκτά τον τίτλο του «σπόνσορα» της φρεγάτας, και όπως τόνισε ο σύζυγός της, η ίδια είναι ενθουσιασμένη που θα επισκεφθεί τη Γλασκόβη στην τελετή της ονοματολογίας που θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση της κατασκευής του πλοίου.

Προσθέτοντας ότι και οι δύο νιώθουν εξαιρετικά προνομιούχοι που θα συμμετάσχουν σε αυτό το έργο και ανυπομονούν να ακολουθήσουν το ταξίδι όλων των πλοίων και το μέλλον των πληρωμάτων μέσα στα επόμενα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση