ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η κοινή εμφάνιση του Mad Clip με την Φουρέιρα λίγο πριν το μοιραίο

Δείτε το βίντεο από την τελευταία του εμφάνιση με την Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή

must.com.cy

Θλίψη σε ολόκληρη την ελληνική showbiz και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του θανάτου Πίτερ Αναστασόπουλου, γνωστού ως Mad Clip μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Αν και ο τράπερ κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλούς του είδους του και να κάνει μεγάλες μουσικές επιτυχίες, το τραγούδι «Μπορεί» που έκανε σε συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα έγινε το τελευταίο hit της σεζόν. Και ενώ ο ίδιος ήταν άκρως υποσχόμενος και έκανε σε σύντομο χρονικό διάστημα τους πάντες να μιλάνε γι' αυτόν, κανένας μας δεν μπορούσε να φανταστεί πως όταν βρέθηκε στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2021 προκειμένου να παρουσιάσει στο κοινό την τελευταία του μεγάλη επιτυχία μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, έμμελε να είναι η τελευταία του εμφάνιση.

Να σημειώσουμε πως η Φουρέιρα μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει ακόμα στην είδηση του τραγικού τροχαίου αλλά από τα stories που είδαμε που κυκλοφόρησαν ψες, ο Mad Clip κατά την διάρκεια του γάμου φίλων του στον οποίον βρισκόταν πριν το δυστύχημα, δεν δίστασε να τραγουδήσει μαζί με την Ελένη -για τελευταία φορά- το τραγούδι «Μπορεί».

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση