ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η κόρη του Bill Gates εμβολιάστηκε

Η ανάρτηση της Jennifer Gates

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Θα θυμάστε και εσείς, όπως όλοι μας, όλες εκείνες τις θεωρίες συνωμοσίας που έδιναν κι έπερναν κατά το πρώτο lockdown, πίσω στην άνοιξη. Μία απ' αυτές ήταν, όσο τρέλο κι αν ακούγεται, πως ο Bill Gates θέλει να μας βάλει μικροτσιπ και θα το κάνει με τη βοήθεια των εμβολίων του κορωνοϊου, και η θεωρία αυτή όχι μόνο διαδώθηκε αλλά υπάρχουν αρκετοί που την στηρίζουν και γι' αυτό αρνούνται να εμβολιαστούν.

Η κόρη του δισεκατομμυριούχου, ωστόσο, δεν έχει τέτοιο θέμα και μάλιστα με την ανάρτησή της είπε να σπάσει και λίγη πλάκα. Η 24χρονη φοιτήτρια Ιατρικής εξέφρασε πρώτα ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία να εμβολιαστεί, ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους λειτουργούς υγείας για τις υπηρεσίες τους και αφού φρόντισε να γράψει όλα τα καλά που θα έρθουν με τον εμβολιασμό, η Jennifer Gates έκλεισε το post της γράφοντας:

''Θα φοράω ακόμα μία ή δύο μάσκες μετά τη δεύτερη δόση. Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε τους λόγους και αν όχι, πείτε μου να παρέχω πηγές. Δυστυχώς το εμβόλιο δεν εμφύτευσε τον πανέξυπνο πατέρα μου στον εγκέφαλό μου. Μακάρι το mRNA μου να είχε αυτή την δύναμη''.

Δείτε την ανάρτηση της:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση