ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η κόρη του Bruce Willis μιλάει για την πορεία της υγείας του

Όλα όσα αποκάλυψε

must.com.cy

Μαρία Σάββα

Η 29χρονη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore, Tallulah, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στο The Drew Barrymore Show και μίλησε για τη διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας από την οποία πάσχει ο πατέρας της τους τελευταίους μήνες.

Σε ό,τι αφορά στην κατάσταση της υγείας του Bruce Willis η κόρη του Tallulah είπε στην Drew Barrymore ότι δεν υπάρχουν δραστικές αλλαγές μέχρι στιγμής και αυτό είναι ένα καλό σημάδι. «Είναι ο ίδιος, κάτι που όπως έχω μάθει είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να ζητήσεις. Βλέπω αγάπη όταν είμαι μαζί του και είναι ο μπαμπάς μου και με αγαπάει, κάτι που είναι πραγματικά ξεχωριστό».

«Από τη μια πλευρά είμαστε ποιοι είμαστε ως οικογένεια, αλλά είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς να διαδώσουμε την ευαισθητοποίηση για τη νόσο. Δεν είχαμε ιδέα. Αν μπορούμε να πάρουμε κάτι από αυτό με το οποίο παλεύουμε ως οικογένεια για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους, είναι να το αλλάξουμε τελείως και να φτιάξουμε κάτι όμορφο. Αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό για εμάς», εξήγησε μεταξύ άλλων.

Να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός διαγνώστηκε πέρυσι και σύμφωνα με την κλινική Mayo, η μετωποκροταφική άνοια «είναι ένας γενικός όρος για μια ομάδα εγκεφαλικών διαταραχών που επηρεάζουν κυρίως τον μετωπιαίο και τον κροταφικό λοβό του εγκεφάλου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση