ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:02
 

Η Μάλια Ομπάμα έκανε ντεμπούτο σε βίντεο των The New Dakotas

Στο κλιπ φοράει πράσινο φούτερ και σκουφάκι ενώ περνάει από οντισιόν ως τραγουδίστρια για το συγκρότημα.

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι φοιτητές συνήθως πηγαίνουν σε συναυλίες συγκροτημάτων, παίζουν σε αυτά ή κάνουν παρέα με τα μέλη τους. Φαίνεται ότι η Μάλια Ομπάμα κάνει το τελευταίο. Η 20χρονη έκανε το ντεμπούτο της στο μουσικό βίντεο του indie-rock συγκροτήματος του Χάρβαρντ, The New Dakotas.

Κρίνοντας από το μουσικό βίντεο, φαίνεται σίγουρο ότι η κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, αξιοποιεί στο έπακρο τα χρόνια της στο κολέγιο, σύμφωνα με το wmagazine.

Το βίντεο για το τραγούδι "Walking on Air", αρκετά προσεγμένο για τα πρότυπα συγκροτήματος κολεγίου, καταγράφει το ταξίδι των "New Dakotas", καθώς διοργανώνουν οντισιόν για ένα νέο μέλος. Στο κλιπ, η Μάλια Ομπάμα φοράει πράσινο φούτερ και σκουφάκι ενώ περνάει από οντισιόν ως τραγουδίστρια για το συγκρότημα. Αργότερα παίζει φυσαρμόνικα. Το συγκρότημα επιλέγει έναν άλλο μουσικό στο τέλος, αλλά δεν φαίνεται η αντίδραση της Ομπάμα.

Με ακόμη δύο χρόνια στο Χάρβαρντ, η Μάλια Ομπάμα έχει πολύ χρόνο να αποφασίσει τι θέλει να κάνει στη συνέχεια. Ίσως να ενδιαφέρεται για τη μουσική ή τον κινηματογράφο. Ήταν βοηθός παραγωγής στη σειρά του HBO "Girls" της Λένα Ντάνχαμ το 2015 και στο sci-fi δράμα "Extant" με πρωταγωνίστρια τη Χάλι Μπέρι το 2014.

Οι γονείς της πάντως είναι και ήδη στο χώρο της ψυχαγωγίας, χάρη στην πρόσφατη συμφωνία τους με το Netflix για την παραγωγή ντοκιμαντέρ και ταινιών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X