ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Markle ξεκινάει το νέο της podcast υπό την ονομασία «Archetypes»

Ακούστε εδώ το teaser που δημοσίευσε το Spotify

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, λανσάρει το πρώτο της podcast υπό την ονομασία Archetypes» μέσω της εταιρείας παραγωγής της, Archewell Audio.

Να θυμίσουμε πως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex υπέγραψαν συμφωνία ρεκόρ τον Δεκέμβριο του 2020 για την δημιουργία ενός podcast στο Spotify. Μέχρι σήμερα έχει δημιουργηθεί μόνο ένα επεισόδιο, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε η συνέχιση του εγχειρήματος αυτού.

Το podcast αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι με την δούκισσα να αναλύει κοινωνικά φαινόμενα, εξετάζοντας παράλληλα αρκετά στερεότυπα και ταμπέλες κατά των γυναικών, εξού και η ονομασία «Archetypes».

Το Spotify κυκλοφόρησε ήδη ένα teaser που μας προϊδεάζει για το περιεχόμενο της εν λόγω παραγωγής, με την Meghan Markle να αναφέρει στο βίντεο «Έτσι μιλάμε για τις γυναίκες. Τα λόγια που μεγαλώνουν τα κορίτσια μας και πως τα media αντικατοπτρίζουν τις γυναίκες, αλλά από που προέρχονται αυτά τα στερεότυπα; Και πως εξακολουθούν να εμφανίζονται και να καθορίζουν τις ζωές μας; Αυτό είναι το ‘Archetypes’, το podcast όπου εξερευνάμε τις ταμπέλες που προσπαθούν να κρατήσουν πίσω τις γυναίκες. Θα συζητήσω με γυναίκες που γνωρίζουν καλά πως αυτά τα στερεότυπα διαμορφώνουν τις ιστορίες μας. Και θα μιλήσω με ιστορικούς ώστε να καταλάβουμε πως φτάσαμε μέχρι εδώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση