ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Meghan Markle ετοιμάζεται να γράψει μυθιστόρημα

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry απ' ότι φαίνεται, έχουν πολλά σχέδια για τη ζωή τους έξω από το παλάτι

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry απ' ότι φαίνεται, έχουν πολλά σχέδια για τη ζωή τους έξω από το παλάτι. Το 2020 το ζεύγαρι υπέγραψε συμφωνία το Netflix για να δημιουργήσει μια ολόκληρη σειρά, υπέγραψαν με το διάσημο Harry Walker Agency, ξεκίνησαν τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Archewell και ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για podcasts με το Spotify.

Το επόμενο βήμα δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο εκτός από τη συγγραφή ενός βιβλίου και συγκεκριμένα, ενός μυθιστορήματος. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Meghan, πρόκειται να γράψει το δικό της βιβλίο.

"Είναι κάτι που πάντα ήθελε να δοκιμάσει, και είναι σίγουρο πως οτιδήποτε και αν γράψει θα πουλήσει, ανεξάρτητα από την ποιότητά του”, δήλωσε βασιλική πηγή. "Η μυθοπλασία, είτε πρόκειται για βιβλίο για παιδιά είτε για ενήλικες, θα ήταν ένας σωστός τρόπος να δώσει τα μηνύματα που θέλει”.

Με βάση τη πηγή, η Meghan θα ακολουθήσει τα βήματα του πρίγκιπα Κάρολου, ο οποίος δημοσίευσε ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο 'Ο Γέρος του Λόχναγκαρ' το 1980. Την ιστορία αυτή την επινόησε για τους νεότερους αδελφούς του, τον Πρίγκιπα Andrew και τον Πρίγκιπα Edward, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Balmoral και τα έσοδα από το βιβλίο κατέληξαν στη φιλανθρωπική οργάνωση The Prince's Trust.

"Η Meghan έχει κάποια εμπειρία ως συγγραφέας και είχε ένα δημοφιλές blog που ονομαζόταν The Tig πριν γνωρίσει τον Harry, που κάλυπτε θέματα υγείας, ταξίδια και μόδα”.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση