ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Meghan Markle μας προτείνει τα 5 βιβλία

Διατηρούσε το δικό της lifestyle blog στο οποίο μοιραζόταν τις σκέψεις της

Newsroom K

Η Meghan Markle, δίκαια πλέον, θεωρείται μια από τις πιο διάσημες και πολυσυζητημένες γυναίκες του πλανήτη. Με κάθε της κίνηση καταφέρνει να απασχολεί τα ΜΜΕ όλου του κόσμου και με κάθε της εμφάνιση να κοσμεί τα πρωτοσέλιδα του lifestyle Τύπου.

Και μπορεί σήμερα, η μόνη της ασχολία να είναι τα βασιλικά της καθήκοντα, ωστόσο στο παρελθόν το πάθος της για την υποκριτική και τo γράψιμο ήταν γνωστά. Η ίδια άλλωστε διατηρούσε το δικό της lifestyle blog στο οποίο μοιραζόταν τις σκέψεις της, τις επιθυμίες της και τα πράγματα που της άρεσαν ώστε να εμπνέει με τον δικό της τρόπο τους φαν της.

Κάνοντας ένα throwback θα θυμηθούμε την περίοδο που η Meghan για τις ανάγκες του blog της και με αφορμή τις γιορτές, έγραψε μια λίστα με 5 βιβλία τα οποία κατά την άποψή της, όλοι μας πρέπει να διαβάσουμε μια φορά στην ζωή μας. Ποια είναι αυτά; Θα σας πούμε αμέσως!

1.The Motivation Manifesto, Brendon Burchard: Στο μανιφέστο του κίνητρου, ο παγκοσμίου φήμης ομιλητής και bestselling συγγραφέας, Brendon Burchard, δίνει στους αναγνώστες έναν οδηγό βήμα προς βήμα και ένα παθιασμένο μανιφέστο για να ανταποκριθούν στις δυνατότητές τους.

2.The Four Agreements, Don Miguel Ruiz: Σύμφωνα με το politeianet.gr, βασισμένες στη σοφία των Τολτέκων, οι "Τέσσερις Συμφωνίες" σας βοηθούν να κατανοήσετε τη ζωή, να την αντιμετωπίσετε με θάρρος και να επιτύχετε την προσωπική ελευθερία και την αληθινή ευτυχία. Θα αποκτήσετε γνώσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιδράτε στις διάφορες καταστάσεις και θα αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο στη ζωή σας.

Photo by instagram account @therealcalebmclaughlin

3.The Little Prince, Antoine de Saint Exupery: Αν και για τον Μικρό Πρίγκιπα συστάσεις δεν χρειάζονται, θα σας θυμίσουμε για τι πρόκειται. Σύμφωνα με το wikipedia, ο αφηγητής πέφτει με το αεροπλάνο του -που έχει πάθει βλάβη- στην έρημο. Εκεί συναντά ένα ασυνήθιστο παιδί (το Μικρό Πρίγκιπα), γνωρίζονται και γίνονται φίλοι. Τότε, ο καινούργιος του φίλος σιγά-σιγά τού διηγείται την επίσκεψή του σε άλλους πλανήτες, όπου υπάρχουν άνθρωποι ματαιόδοξοι αλλά και κάποιοι (ελάχιστοι) περισσότερο "ανθρώπινοι". Δεν ξεχνάει ποτέ και με τίποτα τις ερωτήσεις που έχει υποβάλει, ενώ ο ίδιος, αντίθετα, δεν συνηθίζει ν' απαντάει στις ερωτήσεις των άλλων.

 

4.Who Moved My Cheese?, Spencer Johnson: "Ποιος πήρε το τυρί μου;" Ένας εκπληκτικός τρόπος για να αντιμετωπίσετε την αλλαγή στην εργασία σας και στη ζωή σας. Σύμφωνα με το politeianet.gr, το "Ποιος πήρε το τυρί μου;" είναι μια απλή παραβολή που αποκαλύπτει βαθιές αλήθειες για την αλλαγή. Είναι μια διασκεδαστική και διαφωτιστική ιστορία με τέσσερις χαρακτήρες που ζουν μέσα σε ένα "λαβύρινθο" και αναζητούν το "Τυρί" που τους τρέφει και τους κάνει ευτυχισμένους.

 

5.The Tao of Pooh, Benjamin Hoff: Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια εισαγωγή στο Ανατολικό σύστημα πεποιθήσεων του Ταοϊσμού για τους Δυτικούς. Χρησιμοποιεί αλληγορικά τους φανταστικούς χαρακτήρες των ιστοριών Winnie-the-Pooh της A. A. Milne για να εξηγήσει τις βασικές αρχές του φιλοσοφικού Ταοϊσμού.

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση