ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν αποφάσισε να σπουδάσει κοινωνικές επιστήμες

Η σταρ του «Stranger Things», που υποδύεται την Ελέβεν, έκανε γνωστό ότι έχει εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο Purdue της Ιντιάνα

ΑΜΠΕ

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Millie Bobby Brown) αν και βρίσκεται στο απόγειο της φήμης της αποφάσισε να σπουδάσει.

Η σταρ του «Stranger Things», που υποδύεται την Ελέβεν, έκανε γνωστό ότι έχει εγγραφεί στο Πανεπιστήμιο Purdue της Ιντιάνα, όπου θα ακολουθήσει μια ειδικότητα στις κοινωνικές επιστήμες.

Όπως είπε θα συνεχίσει με την υποκριτική και με όλες τις ασχολίες, εντός και εκτός οθόνης, και τα μαθήματα θα τα παρακολουθεί διαδικτυακά.

Ο Διευθυντής Μέσων και Δημοσίων Σχέσεων του πανεπιστημίου, Τιμ Ντότι, δήλωσε στην «The Post» ότι η ηθοποιός είναι πιθανό να είναι εγγεγραμμένη στο Purdue Global — το διαδικτυακό σύστημα του ιδρύματος.

Η ηθοποιός είπε στο Allure ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων θα την βοηθήσουν στο «να μάθει για το σύστημα και πώς να βοηθά τους νέους».

Ερωτηθείσα εάν η αυξανόμενη ευθύνη που συνοδεύει τη φήμη είναι διαχειρίσιμη για εκείνη, η ηθοποιός είπε: «Φυσικά, οι άνθρωποι μπορεί να το βλέπουν ως πίεση ή ως κάτι τρομακτικό, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το πιο συναρπαστικό μέρος της δουλειάς μου».

Είπε ακόμα ότι αυτό που έχει να πει είναι πως τα κορίτσια αξίζουν να έχουν εκπαίδευση και ότι όλοι οι νέοι, παντού, πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα. «Αξίζει να αγαπάμε τους ανθρώπους που θέλουμε να αγαπήσουμε. Να γίνουμε οι άνθρωποι που θέλουμε να είμαστε και να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας. Αυτό είναι το μήνυμά μου», είπε η ηθοποιός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση