ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:45
 

Η Μισέλ Ομπάμα «μοιράζεται» τη ζωή της

Τα απομνημονεύματά της, υπό τον τίτλο «Becoming», θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο

Newsroom Κ, Αθήνα

Τα απομνημονεύματα της Μισέλ Ομπάμα πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο. Ηδη, οι πρώτες φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο Instagram.

Είναι γνωστό ότι η Μισέλ Ομπάμα είναι αυθεντία στην ενασχόληση με πολλά πράγματα ταυτοχρόνως. Προτού γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, εργαζόταν σκληρά ως εκτελεστικό στέλεχος στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου, ανέτρεφε μια οικογένεια και ταυτόχρονα έγραφε ιστορία.

Τον Φεβρουάριο ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύσει τα απομνημονεύματά της, υπό τον τίτλο «Becoming». Στο βιβλίο πρόκειται να αφηγηθεί την προσωπική ιστορία της, πώς μεγάλωσε σε ένα μικρό σπίτι στο South Side του Σικάγου με τους γονείς της Φρέιζερ και Μάριαν Ρόμπινσον, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, παντρεύθηκε τον Μπαράκ Ομπάμα και έγινε σύμβολο που εμπνέει ακόμη και σήμερα.

Πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου στις 13 Νοεμβρίου, η Μισέλ Ομπάμα υποσχέθηκε να μοιραστεί στο Instagram μερικές σπάνιες φωτογραφίες τις οποίες θα συμπεριλάβει στα απομνημονεύματά της, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού W.

Οι 20 εκατομμύρια ακόλουθοί της στο Instagram δεν έχουν λόγο να παραπονιούνται. Η τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε φωτογραφίες με τους γονείς της, τα παιδιά της και τον σύζυγό της. Λεζάντες γεμάτες συναίσθημα περιγράφουν τις μνήμες πίσω από τις στιγμές που αιχμαλώτισε ο φωτογραφικός φακός. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η παρασκηνιακή ιστορία για την ημέρα του γάμου των Ομπάμα στα απομνημονεύματα. Σύμφωνα με τη λεζάντα που αναρτήθηκε στο Instagram, σε φωτογραφία της μεγάλης τους ημέρας, ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ξύπνησε με κρυολόγημα, αλλά από τη στιγμή κατά την οποία το ζευγάρι βάδισε στον διάδρομο της εκκλησίας, έγινε καλά και ανέρρωσε πλήρως .

Αν το βιβλίο της του 2012, «American Grown», το οποίο περιγράφει απόλυτα ευχάριστες ιστορίες από τον λαχανόκηπο του Λευκού Οίκου, αποτελεί μία καλή ένδειξη της ικανότητας αφήγησης της Μισέλ Ομπάμα, το «Becoming» αναμένεται να είναι μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη μελέτη της οικογένειάς της.

Η Μισέλ Ομπάμα μοιράζεται, επίσης, λεπτομέρειες για τη σχέση της με τις κόρες της, Μάλια και Σάσα Ομπάμα και τη ζωή της οικογένειάς της μετά την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X