ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η νέα εμφάνιση του Πρίγκιπα Αλβέρτου και η απουσία της Charlene

Ποια βρισκόταν στο πλευρό του;

must.com.cy

Δύο μέρες μετά την επέτειο γάμου για τα δέκα χρόνια των πρίγκιπα Αλβέρτου και της Charlene, σε νέα δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα η σύζυγος του έλειπε από το πλευρό του κινώντας την περιέργεια αρκετών σχετικά με το τι συνέβη.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας παρακολούθησε το 15ο διεθνές γεγονός Monte Carlo Jumping, το οποίο αποτελεί μέρος της περιοδείας Longines Global Champions στο Μονακό, συνοδευόμενος από την ανιψιά του, Charlotte, η οποία προηγουμένως είχε αγωνιστεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Charlene βρίσκεται επί του παρόντος στη γενέτειρά της στη Νότια Αφρική, όπου υποβάλλεται σε «πολλαπλές επεμβάσεις» μετά τη λοίμωξη ΩΡΛ που υπέστη τον Μάιο, σε σόλο επίσκεψή της στη χώρα.

H ίδια δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση στο Μοnaco από τον Ιανουάριο, αλλά τα παιδιά της και ο σύζυγός της την επισκέφθηκαν τον περασμένο μήνα.

Πάντως, την Παρασκευή (02.07 ), η πριγκίπισσα Charlene, παρά την ηχηρή απουσία της από τη δημόσια σκηνή του Μονακό, μοιράστηκε ένα βίντεο από τον βασιλικό της γάμο με τον πρίγκιπα Αλβέρτο, μία ημέρα μετά την 10η επέτειό τους. Το βίντεο, διαρκείας 2 λεπτών, έχει τίτλο: «Κεφάλαιο 1ο: Μια νέα πριγκίπισσα για το Μονακό».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση