ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η νέα συνεργασία των Sussex για την ισότητα των δύο φύλων

«Έξυψώσουν τις φωνές των έφηβων κοριτσιών»

mustonline

must.com.cy

Τόσο η Meghan Markle όσο κι ο πρίγκιπας Harry πάντα ήταν υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μάχονται για αυτά, ακόμα και τώρα που δεν έχουν καμία σχέση με το Παλάτι.

Αυτή την φορά υπέγραψαν μέσω της μη κερδοσκοποικής εταιρείας τους Archewell μια συμφωνία πολλών ετών με την Procter & Gamble.

H νέα συνεργασία θα υποστηρίζει τον αγώνα του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex για ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα, συνεχίζοντας το όραμα της Meghan πριν καν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά και τα projects της με τις Girls Inc. και National Women's Law Center που στοχεύουν να "εξυψώσουν τις φωνές των έφηβων κοριτσιών για να εξασφαλίσουν ότι οι απόψεις τους και οι εμπειρίες τους θα ακουστούν στα τραπέζια όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις”.

 

Θα εστιάσει στο Internet και θα είναι μια συνέχεια στη προσπάθεια της Meghan και του Harry να πολεμήσουν τις online παρενοχλήσεις.

"Ο οργανισμός Archwell και η P&G ξεκινούν μια κοινή προσπάθεια για να στηρίξουν τη δημιουργία ενός καλύτερου online περιβάλλοντος που ξεκλειδώνει τους θετικούς, δημιουργικούς και με κατανόηση χώρους”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε πως η Meghan και ο Harry είχαν ανακοινώσει ότι θα ιδρύσουν τον μη κερδοσκοπικό οργανικό το 2020 και είχαν αποκαλύψει ότι είχαν εμπνευστεί το όνομα από τον γιο τους, Archie.

Από τότε ο οργανισμός έχει εξελιχθεί δραματικά, έχει πάρει πολλές φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες και έχει προχωρήσει σε σημαντικές συνεργασίες με το Spotify αλλά και το Netflix.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση