ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Πρισίλα μιλά για τη ζωή της με τον θρύλο της μουσικής Έλβις Πρίσλεϊ

Στο τελευταίο τεύχος του PEOPLE, η ηθοποιός μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως σύζυγος του αείμνηστου βασιλιά του ροκ εν ρολ

ΚΥΠΕ

Στη Γερμανία έμενε μία 14χρονη Αμερικανίδα, κόρη αεροπόρου. Το όνομά της ήταν Πρισίλα Μπολιέ και είδε για πρώτη φορά τον Έλβις Πρίσλεϊ στο εξώφυλλο του δίσκου, που της πήρε δώρο ο πατέρας της.

Στο τελευταίο τεύχος του PEOPLE, η ηθοποιός μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως σύζυγος του αείμνηστου βασιλιά του ροκ εν ρολ.

«Θεέ μου, έπρεπε να μάθω τα πάντα», λέει χαρακτηριστικά η Πρισίλα για τη κοινή ζωή της με τον Έλβις και τις χιλιάδες θαυμάστριες.

«Ήμουν πολύ νευρική όταν έπρεπε να πάει κάπου μόνος του. Θα πήγαινα μαζί του ακόμα και για να του πλύνω τα δόντια! Τα μάτια μου τα είχα πάντα πάνω του».

Από την άλλη υπήρχε η περιβόητη νευρικότητά του. «Αν έβλεπε κάποιον που δεν του άρεσε στην τηλεόραση, έβγαζε το όπλο του και την ανατίναζε και μετά έλεγε στον μπαμπά του να του αγοράσει άλλη τηλεόραση», αναφέρει η Πρισίλα.

Η Πρισίλα ήταν καλεσμένη σε ένα πάρτι στο σπίτι που ο Έλβις νοίκιασε στο Μπαντ Νάουχαϊμ κατά τη διάρκεια της θητείας του στον αμερικανικό στρατό.

Ο Έλβις, ήταν στα 20 και ήδη σούπερ σταρ με επιτυχίες όπως "Hound Dog" και "Don`t Be Cruel".

Η Πρισίλα ένιωσε αμέσως ότι «έπρεπε να τον κρατήσω», εξομολογείται.

«Ήθελα να είμαι συνέχεια μαζί του. Θα έκλαιγα αν δεν μπορούσα να είμαι κοντά του»,

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση