ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Η πρώτη μας πανδημία» και η επίθεση στην Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston δέχτηκε επίθεση από τους φαν της

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Jennifer Aniston δέχτηκε επίθεση από τους φαν της για την ανάρτηση μίας φωτογραφίας με ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι με θέμα τον κορωνοϊό.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων χαρακτηρίστηκε «εκτός επαφής» και «ανόητη» επειδή μοιράστηκε μια φωτογραφία ενός ξύλινου στολιδιού με χαραγμένη επάνω του την φράση «Πρώτη Πανδημία 2020» εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

'Ενας από τους θαυμαστές της έγραψε: «Η Jennifer Aniston είναι τελείως ανόητη που πόσταρε αυτό το στολίδι στα Insta stories της. Ας πιούμε στην πρώτη μας πανδημία του 2020, όπου εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν! Ας το γιορτάσουμε με ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι!».

Κάποιος άλλος έγραψε: «Γιατί η Jennifer Aniston μιλάει για την πρώτη μας πανδημία σαν να πρόκειται για ένα baby shower;» , «Αυτό που έκαναν όλες οι διασημότητες κατά τη διάρκεια της πανδημίας είναι να μας δείξουν πόσο εκτός πραγματικότητας και πόσο αγνοούν όλα όσα δεν έχουν να κάνουν με αυτούς. Ολόκληρες οικογένειες ορισμένων ανθρώπων έχουν πεθάνει αλλά η Aniston μας δείχνει πόσο εκτός πραγματικότητας μπορεί να είναι».

«Οι διασημότητες ζουν πραγματικά σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο» πρόσθεσε ένας, ενώ άλλος ένας της είπε απλά ακόμη με έναν άλλον να γράφει απλά «Jennifer, σε παρακαλώ».

Αρκετοί ήταν κάποιοι που ήθελαν να την υπερασπιστούν επισημαίνοντας το πόσα έχει κάνει για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τον κορωνοϊό μεταξύ άλλων και το να τον ενθαρρύνει να φορά μάσκα. «Μόλις είδα ότι κράζουν την Jennifer Aniston για ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι. Κι ένας συνάδελφος της μητέρας μου της έδωσε ένα τέτοιο στολίδι για τα Χριστούγεννα. Ηρεμήστε επιτέλους», έγραψε κάποιος, με έναν άλλον να προσθέτει: «Δεν το είδα έτσι. Ίσως είναι ένα αναμνηστικό για το μέλλον; Δεν νομίζω ότι ήθελε να γιορτάσει με αυτό» και ένας ακόμη ανέφερε: «Η Jennifer Aniston προειδοποιεί τους πάντες για τον κορωνοϊό από την αρχή της πανδημίας, λέει σε όλους να φοράνε μάσκες και να είναι προσεκτικοί. Αλλά εξαιτίας ενός στολιδιού, την κατακρίνετε; Σταματήστε να ακυρώνετε τους καλούς ανθρώπους και ενημερωθείτε για το τι συμβαίνει γύρω σας».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση