ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η πρώτη ομοφυλόφιλη εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου διηγείται το «coming out» της

«Η οικογένειά μου ήταν παραδοσιακή και συντηρητική»

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Karine Jean-Pierre, κατά την διάρκεια της τελευταίας ενημέρωσης Τύπου αφιέρωσε λίγα λεπτά προς τιμή της Εθνικής Ημέρας Coming Out, για να διηγηθεί στους παρευρισκόμενους την δικιά της ιστορία.

«Όπως πολλοί στην LGBTQ+ κοινότητα, το «να βγεις έξω» δεν ήταν εύκολο πράγμα», είπε αρχικά. Και συνέχισε την ομιλία της λέγοντας: «Η οικογένειά μου ήταν παραδοσιακή και συντηρητική. Το ότι είμαι ομοφυλόφιλη στην οικογένειά μου δεν ήταν κάτι που ανέφερες δυνατά ή γιόρταζες. Αλλά η οικογένειά μου, όπως πολλές οικογένειες, αποδέχτηκε αυτό που ήμουν. Αυτό που αγαπούσα δεν άλλαξε το ποια ήμουν ως άτομο. Δεν άλλαξε τα πράγματα που μου άρεσαν να κάνω και δεν άλλαξε τους στόχους που είχα για τη ζωή μου».

Να αναφέρουμε ότι, η Jean-Pierre, έχει μια πολύ σημαντική θέση στην κυβέρνηση του Biden, κάτι που την καθηστά ως ένα αρμόδιο άτομο να μιλήσει για τα δικαιώματα της κοινότητας LGBTQ+, αλλά και να αποδείξει όχι μόνο στους Αμερικάνους αλλά και σε άτομα από όλο το κόσμο ότι, είναι ζωντανό παράδειγμα επιτυχημένου ατόμου της συγκεκριμένης κοινότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση