ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η πρώτη σύζυγος του Depp για την Heard: «Φρικτό αυτό που έκανε»

«Έσπασε» την σιωπή της σε σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε η Lori Allison

must.com.cy

Η πρώτη σύζυγος του Johnny Depp Lori Allison, μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεση του πρώην συζύγου της με την νεότερη πρώην σύζυγό του Amber Heard αποκαλώντας την «φρικτή».

Πιο συγκεκριμένα, παραχωρώντας μια σπάνια συνέντευξη στο podcast Popcorned Planet, η 65χρονη make-up artist, εκνευρίστηκε όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται βλέποντας «την ακατονόμαστη να εξαπολύει όλες αυτές τις κατηγορίες και να τον βάζει σε τέτοια δοκιμασία».

«Την είχα γνωρίσει στο παρελθόν, είχα πάει σε πάρτι στο σπίτι του. Φαινόταν πολύ καλή και ήταν πανέμορφη, πώς να μην την αγαπήσεις;», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αλλά καθώς περνούσε ο καιρός και άκουγα διάφορα γι' αυτήν, εκείνος δεν φαινόταν πολύ χαρούμενος. Δεν τον έβλεπα συχνά, οπότε δεν μπορώ να πω. Αυτό που με επηρέασε περισσότερο ήταν όσα είπε στο δικαστήριο - μάλλον λύγισα αρκετές φορές επειδή ένιωθα πραγματικά άσχημα γι' αυτόν».

Στην συνέχεια των δηλώσεών της αναφέρθηκε στον Isaac Baruch, έναν από τους στενότερους φίλους του Johnny Depp, που κατέθεσε στο δικαστήριο υπέρ του.

«Μερικές φορές τηλεφωνούσα στον Isaac και του έλεγα ''τι γίνεται, είναι καλά;''. Και μου απαντούσε ''μην ανησυχείς, θα κερδίσουμε'' και κυριολεκτικά έκλεινα το τηλέφωνο και περπατούσα πέρα δώθε κλαίγοντας, επειδή ένιωθα τρομοκρατημένη», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Νόμιζα θα τον διέλυε, ίσως και όχι, αλλά μου ράγιζε την καρδιά που κάποιος μπορούσε να του το κάνει αυτό. Δεν είμαι άγγελος, έχω κάνει κι εγώ άσχημα πράγματα σε κόσμο, αλλά αυτό που έκανε (η Amber Heard) ήταν απολύτως φρικτό και αν υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσα να της κάνω και ήταν νόμιμα, θα τα έκανα!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση