ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Sandra Bullock αποκάλυψε πως εργάζεται χάρη στο Netflix

«Χωρίς το Netflix, θα ήμουν σε λιβάδια» Sandra Bullock

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Κι όμως η Sandra Bullock αποκάλυψε πως εργάζεται χάρη στις παραγωγές του Netflix. Η διάσημη ηθοποιός όπως φαίνεται σκεπτόταν να αφήσει πίσω την καριέρα της εξαιτίας των φαινομένων σεξουαλικής παρενόχλησης στο Hollywood. Λέγοντας μάλιστα πως οι παραγωγές του Netflix, προσφέρουν εργασία σε πολλούς καλλιτέχνες όχι μόνο εξαιτίας των χρηματικών απολαβών αλλά και για την συμπεριφορά των παραγωγών σε αυτούς.

«Είναι καλοί με τους καλλιτέχνες. Είναι καλοί με τους σκηνοθέτες. Αν δεν ήταν το Netflix, πολύς κόσμος δε θα εργαζόταν. Δε θα λέγονταν οι ιστορίες τους. Ποιος θα πίστευε ότι εγώ, ως γυναίκα, θα δούλευα αυτήν τη στιγμή; Θα είχα πάει στα λιβάδια. Είναι αλήθεια»

Με την ίδια να εξομολογείται σε προηγούμενη της συνέντευξη στο USA Today πριν λίγα χρόνια πως παραλίγο να εγκαταλείψει την υποκριτική εξαιτίας του σεξισμού που υπάρχει στον χώρο αυτό «Η καριέρα μου λειτούργησε σαν ντόμινο στους ανθρώπους που είπαν “θέλω αυτό το άτομο στον συγκεκριμένο ρόλο”. Και όχι μόνο στη βιομηχανία, αλλά και στη ζωή μου. Η μητέρα μου με μεγάλωσε λέγοντάς μου ότι “Δε χρειάζεται να παντρευτείς, χαράζεις τον δικό σου δρόμο. Βγάζεις τα δικά σου λεφτά, είσαι ολοκληρωμένος άνθρωπος”. Και βγήκα εκεί έξω πιστεύοντας ότι δεν υπήρχε ανισότητα, ότι μπορούσα να κάνω ακριβώς ό,τι κι οι άνδρες»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Η επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας έγινε τον Ιανουάριο όταν εθεάθη να κυκλοφορεί με πιο φουσκωμένη κοιλίτσα και γενικότερα η συμπεριφορά της δημόσια ήταν πιο «προσεκτική»

Η Rihanna έγινε μαμά

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ASAP Rocky υποδέχτηκαν το πρώτο τους μωρό
must.com.cy
 |  SHOWBIZ