ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Selma Blair δηλώνει πως η αναπηρία θα τους επηρεάσει όλους

Η κατά πλάκα σκλήρυνση πρόκειται να κάνει τον κύκλο της σε όσους ζουν με αυτή

must.com.cy

Η Selma Blair αποτελεί πλέον διάσημη φιγούρα η οποία έμαθε να ζει με την κατά πλάκα σκλήρυνση και με ό,τι άλλο συνεπάγεται από το αυτοάνοσο νόσημα.

Συγκεκριμένα, χρόνια τώρα και από τότε που διαγνώστηκε προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να τον ενημερώνει σχετικά με το νόσημα, τις επιπτώσεις που έχει στην καθημερινή ζωή όσων ζουν με αυτό και βέβαια τους αγώνες που δίνουν όλοι οι άνθρωποι που το αντιμετωπίζουν. Οι προκλήσεις είναι πολυάριθμες ενώ ο άνθρωπος σιγά σιγά μαθαίνει να ζει με αυτό όσο περίεργο κι αν ακούγεται.

Πρόσφατα, η Selma Blair μίλησε με την ακτιβίστρια Andraéa LaVant παρουσιάζοντας μια πλατφόρμα της Google η οποία προάγει το Μάρκετινγκ Συμπερίληψης.

«Η αναπηρία θα μας επηρεάσει όλους σε κάποια φάση της ζωής μας. Είναι ένα ταξίδι για όλους, ανεξάρτητα από το πού είναι η αφετηρία για τον καθένα», είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της, η Selma Blair.

Όσον αφορά την Andraéa LaVant πρόκειται για Αφροαμερικανίδα με αναπηρία, δημιουργός και πρόεδρος της εταιρείας LaVant Consulting Inc. Η εταιρεία αυτή έχει στόχο να ενημερώσει το ευρύ κοινό σχετικά με την «αναπηρία με αυτοπεποίθηση».

Η ίδια έχει κάνει καμπάνιες για πολλές εταιρείες όπως για τη Google, τη Verizon, τη Microsoft και την πλατφόρμα του Netflix. Μάλιστα, ήταν και παραγωγός ενός ντοκιμαντέρ που είχε προταθεί για το Όσκαρ ονόματι «Crip Camp».

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση της Selma Blair στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση