ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η στιγμή που ο πρίγκιπας Harry «λύγισε» μιλώντας για την πριγκίπισσα Diana

«Νομίζω ότι η μαμά σου θα ήταν πολύ περήφανη»

must.com.cy

Της Μαρίας Σάββα

Σε συνάντηση που έκανε διαδικτυακά με τους νικητές των φετινών βραβείων WellChild και εκπληρώνοντας την υπόσχεση του, να συναντήσει άρρωστα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο, μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογενειακή του ζωή στην Αμερική, λέγοντας λίγα παραπάνω λόγια για τα παιδιά του αλλά και τα σκυλιά του.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο πρίγκιπας φάνηκε απίστευτα συγκινημένος όταν του είπαν, ότι η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, θα ήταν απίστευτα περήφανη για αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Harry ξεκίνησε να μιλάει για τα σκυλιά του και την σημασία που έχουν στην ζωή μας, λέγοντας ότι, «Όλοι χρειαζόμαστε έναν σκύλο που να μας κρατά ήρεμους. Τώρα έχω τρία, οπότε βασικά έχουμε πέντε παιδιά».

«Ο καθένας χρειάζεται έναν σκοπό. Όλοι χρειάζονται μια αποστολή. Όλοι χρειάζονται νόημα. Εσείς στη νεαρή σας ηλικία φαίνεται να γνωρίζετε ήδη ποιος είναι ο σκοπός σας. Συνέχισε λοιπόν να το κάνετε. Συνεχίστε να φέρνετε χαρά και ευτυχία στις ζωές των ανθρώπων», είπε ο ίδιος στα παιδιά που τον άκουγαν.

Η συγκίνηση ξεκίνησε όταν μια παιδική νοσοκόμα της πριγκίπισσας, ανέφερε ότι ο ρόλος που έχει «χρηματοδοτήθηκε από το ταμείο μνήμης της μαμάς του». «Νομίζω ότι η μαμά σου θα ήταν πολύ περήφανη και νομίζω επίσης ότι ως μαμά θα ήταν πολύ περήφανη για σένα, Harry», είπε η ίδια στον Harry και αυτός της απάντησε συγκινημένος, «Αυτό είναι πολύ γλυκό, ευχαριστώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση