ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έκανα κακές επιλογές, είχα αρχίσει να χάνω τον εαυτό μου»

Οι αποκαλύψεις που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια

must.com.cy

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ«Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο και όπως είδαμε μέσα από αρκετά αποσπάσματα που προβλήθηκαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα, μίλησε για τις κακές διατροφικές επιλογές της και για το πώς η ίδια έχασε τον εαυτό της.

Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή είπε: «Αυτό που με ενοχλούσε πάντα όταν μιλούσαν για τα προσωπικά μου, ήταν ότι μου χρέωναν σχέσεις και πρόσωπα ή και προσπαθούσαν να εισβάλλουν ενώ δεν το επέτρεπα. Αλλά, τη φάση που είμαι, διανύω μια ήρεμη περίοδο και επαγγελματικά, όταν νιώσω έτοιμη να δείξω κάτι με τον τρόπο μου, θα το κάνω».

Στην συνέχεια, μιλώντας για τις κακές επιλογές που έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία της τόνισε: «Ήμουν φοιτήτρια και ήθελα να κάνω αλλαγές στην εικόνα και στο βάρος μου για να γίνω πιο στεγνή. Συνειδητοποίησα πως έκανα κακές επιλογές στην ποσότητα του φαγητού και αυτό άρχισε να αποτυπώνεται στο σώμα μου. Έβλεπα το πάνω μέρος του σώματος να αδυνατίζει αλλά άρχισα να έχω προβλήματα, με το στομάχι κι όχι μόνο. Στο δικό μου μυαλό ηχούσαν σειρήνες που έλεγαν πως κάτι δεν πάει καλά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση